Дневен хороскоп за 17 януари

13140
Дневен хороскоп за 17 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който да потърсите нещо ново за себе си. Помислете какво не сте правили, но бихте искали да опитате и се втурнете в начинанието с рогата напред! Вечерта не ядосвайте половинката си.

Телец

Днес е добър ден да вложите силите и уменията ви в кулинарни предизвикателства. Ако нямате голям опит започнете с нещо по-лесно, за да не се демотивирате.

Близнаци

Днес се обадете на ваш приятел, който не сте чували отдавна. Използвайте почивните дни, за да се срещнете с него. Отсега планирайте графика си.

Рак

Това е ден, в който внимателно да планирате приоритети си. Помислете добре дали ваше желание няма да нарани партньора ви и какво бихте могли да жертвате.

Лъв

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 14-18 януари

Овен Вътрешни съмнения и подозрения биха могли да застрашат хармонията във връзката ви. Опитайте се да контролирате емоциите си, докат...

Това е ден, подходящ за преговори за сключването на финансови сделки. Бъдете безкомпромисни в желанията ви и проверете добре всички условия.

Дева

Днес облечете любимите си дрехи и си направете любимата прическа. Важно е да се чувствате добре в кожата си и да сте готови за неочаквана среща с интересен човек.

Везни

Това е ден, който може да ви донесе неочаквана сума пари. Порадвайте се на придобивката си, но не бързайте да я използвате. Най-добре я оставете за резерв.

Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак

Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак Няма жена, която да не е омагьосана от магнетичните дамски обувки. Все ще си на...

Скорпион

Днес може да ви се наложи да направите някои анализи за отминалите седмици. Денят е подходящ за раздяла с вредните навици и полагане на усилия за придобиването на полезни.

Стрелец

Това е ден, който да посветите на движението. Направете си дълга разходка или друго физическо натоварване, съобразено с възможностите ви. Избягвайте алкохола.

Козирог

Откриха невероятна полза от шоколада

Горчивият шоколад помага на хората да се справят с кашлицата и е добро средство срещу настинка. До този извод стигнали учени от универс...

Това е ден, в който да оставите нещата да се случват. Вашата намеса няма да промени кой знае какво, а вие ще загубите ценни сили и време в опитите си да им повлияете.

Водолей

Получили сте похвала и напълно заслужено може да се погордеете известно време. Колкото по-бързо се върнете в обичайния си ритъм, толкова повече поводи за гордост ще имате занапред.

Риби

Това е ден, в който да помислите за себе си и бъдещите ви удоволствия. Напоследък сте занемарили приятната част от живота и е време да наваксате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com