Дневен хороскоп за 17 юли

11757
Дневен хороскоп за 17 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник си поставете по-високи цели за изпълнение. Не само, че ще можете да ги постигнете, но и ще надскочите себе си. Вечерта напълно заслужавате да отпразнувате постигнатото.

Телец

Днес не се опитвайте да избягате от себе си. Колкото и да се въртите и сучете все в една посока ще ви дърпа. В един момент ще се уморите и пак ще се окажете там, където искате.

Близнаци

Денят ще ви предложи занимания повечето, от които до момента не сте познавали. Не бъдете прекалено подозрителни. Със сигурност поне една от дейностите ще ви стане любима.

Рак

Денят ще ви отведе в неподозирани посоки. Толкова сте отегчени, че никой няма да ви обвини ако пожелаете да се откъснете от рутината. Следвайте единствено собствените си желания и почивайте, колкото ви е необходимо.

Лъв

Този ден може да преоткриете стар приятел. На бял свят ще излязат някои тайни или ваши заблуди. Ще разберете, че сте действали неправилно, но всичко може да се оправи към по-добро!

Дева

Този вторник ще се убедите, че не е толкова лошо понякога да изненадвате хората около себе си. Проявете симпатии към нещо, към което сте били резервирани. Ще учудите не само останалите, но и себе си.

Везни

Този вторник се пазете от емоциите си. Понякога хубавите неща са само във вашата глава. Най-добре си останете у дома и се отдайте на любимото си изкуство. Резултатът ще бъде повече от прекрасен.

Любовен хороскоп за 16-20 юли

Овен Тази седмица има вероятност да се изправите пред много истини и факти. Помислете дали вашите фантазии и нереални очаквания не ви...

Скорпион

През този ден не забравяйте приятелите си. Много е важно да откликнете на зов за помощ. От вас ще се искат само няколко думи за успокоение и увереност - нищо повече.

Стрелец

Сутринта ще получите важно обаждане и много добра новина, която обаче ще размести всичките ви планове. Ще ви е наистина трудно да решите какво да направите. Все от нещо ще трябва да се лишите.

Козирог

Седмичен хороскоп за 16-22 юли

Овен Това е седмица, в която душевното спокойствие и увереност в правилния избор ще ви помогне да преодолеете препятствията. Във вторн...

Този вторник ще имате възможността да представите най-добрата част от себе си. Ще имате и сцена и публика. Не се колебайте да блеснете, само както вие можете!

Водолей

Днес може да срещнете другото си Аз в лицето на нов приятел. Обвързаните представители на знака да не прибързват с крайните изводи. Често това, което бързо се пали, също така бързо и изгаря.

Риби

Днес наблегнете на нешлифованата част от характера ви. Ще трябва да разкриете част от нея на партньора си. Все пак не се събираме само за добро. Не се притеснявате за реакцията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com