Дневен хороскоп за 18 август

17627
Дневен хороскоп за 18 август

Овен

Денят ще ви даде свобода на действията. Най-добре ще бъде да се заемете с намирането на начини за повишаване на доходите ви. Ваш близък може да ви върне заем, за който отдавна сте забравили

Телец

Денят може да бъде напрегнат емоционално. Опитайте се да обуздаете емоциите си. Не е ясно до колко правдиво оценяват същинските ви чувства. Най-добре вечерта отидете на кино.

Близнаци

Това е ден, в който да обърнете повече внимание на външността си. Може да заложите на търсенето на нов имидж за предстоящата есен. Заложете на светло-синия цвят.

Рак

Сега е моментът да направите първи опити в разделянето си с вредните навици. Най-добре се опитайте да действате от раз, отколкото да намалявате постепенно нещата.

Лъв

Родени сте през ЮНИ, ЮЛИ или АВГУСТ? Прочетете това за вас...

Най-горещите летни месеци раждат най-топлите и страстни личности. Родените през тези месеци имат няколко общи специални качества и хара...

Днес е много голяма вероятността да намерите нещо ценно. Ако имате подозрения, на кого може да принадлежи се опитайте да намерите собственика. Не се изкушавайте да задържите вещта за себе си.

Дева

Денят е подходящ за водни процедури. Може да посетите басейн или аквааеробика. В същото време се препоръчва да избягвате алкохола. Не експериментирайте с нови храни.

Везни

Денят не е подходящ за откровения. Запазете мнението си за себе си. По-късно може да съжалявате за думите си, а и изобщо да не мислите по същия начин.

Как да ядосате различните зодии

Хората са различни. Харесват различни неща, дразнят се от различни неща. Това зависи от много фактори и един от тях е зодиакалният знак...

Скорпион

Този ден ще получите обещание. Не разчитайте изцяло на него. Помислете за това да имате втори вариант за действие. Имайте и едно наум, че обещанието може да не бъде изпълнено.

Стрелец

Денят е подходящ за покоряването на нови върхове и опитване на нови неща. Бъдете любопитни, но и предпазливи. Може да се окаже, че някои от новите дейности не ви допадат.

Козирог

Имаш връзка с Рак, Скорпион или Риби? Тогава прочети това...

Това са водните знаци, които са отдадени на сетивното. Рак, Скорпион и Риби са едни от най-добрите зодии за връзки. Понякога правят ком...

Може да се появи забравен здравословен проблем. Не изпадайте в паника, а се свържете с лекуващия ви лекар. Всичко ще се развие благоприятно, но трябва да вземете мерки.

Водолей

Бъдете внимателни с новите познанства. Не отивайте на непознати места с непознати хора. Избягвайте тълпите и пазете ценните си вещи.

Риби

Активните дейности, свързани с изхвърляне и почистване ще ви помогнат да освободите съзнанието си. Смело променяйте елементи от интериора в дома ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...