Дневен хороскоп за 18 февруари

17087
Дневен хороскоп за 18 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя се опитайте да бъдете оптимисти. Нямате повод и място за тъжни мисли. Сега няма място за тях. Под цялото това слънце е просто грехота да не се посветите на положителни желания за бъдещето.

Телец

Тази неделя е добър ден за това да признаете своите чувства, които сдържате отдавна към даден човек. Какъвто и да е резултатът бъдете горди със себе си, но често тези емоции са взаимни.

Близнаци

Тази неделя няма да имате поводи за оплаквания. Помнете, че всичко което имате е благодарение на вашите сериозни усилия и има защо да се гордеете със себе си!

Рак

Тази неделя не бързайте да обяснявате на хората това, което не разбират. Оставете им малко време за размисъл и само в краен случай подсказвайте.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето и какви изненади крият почивните дни за всяка една зодия. Овен Този уикенд може да се окаже проблемен за любовта. Ако се намирате...

Тази неделя е ден за битки и за победи, но като използвайте само мирни средства. Блага дума и усмивка ще ви свършат работа повече от всички оръжия- не го забравяйте.

Дева

Тази неделя не прекалявайте с харченето на пари. Скоро може да излезе възможност да заминете на приятно място. Тогава ще имате нужда от повече средства. Пестете!

Везни

Тази неделя не се колебайте да питате за всичко, което не разбирате. Не се притеснявайте, че авторитетът ви ще бъде накърнен. По-добре глупав за две минути, отколкото такъв за цял живот.

Кое е общото между скачането с парашут и първата среща?

Много хора са зависими от срещите и непрекъснато си уговарят такива. Британските учени откриха защо. Изяснено е, че първата среща с неп...

Скорпион

Това е ден, в който трябва да сте максимално честни със себе си. Не се опитвайте да манипулирате други или да залъгвате себе си. Рано или късно неистините ще трябва да бъдат поправени.

Стрелец

Тази неделя е ден, в който трябва да се раздадете за хората, които обичате. Не правете сметки. Много често те излизат криви. Просто действайте от сърце.

Козирог

5 неща, които ще направят връзката ви по-здрава

Когато става дума за взаимоотношения, малко различие и разстояние е много важно, тъй като позволява на всеки индивид да има чувство за ...

Тази неделя не е подходяща за ненужни откровения. Изиграйте картите си, както на вас ви харесва. Сметки ще разчиствате после и то само ако има неуредени.

Водолей

Тази неделя бъдете себе си и никой друг. Само това си заслужава. Обстоятелствата са различни, но ние сме такива, каквито сме и само това има значение.

Риби

Тази неделя бъдете верни на убежденията си. Те не случайно се появяват. Ако не може да ги въплътите в действия ги превърнете в изкуство. Потопете се в любимата си дейност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com