Дневен хороскоп за 18 януари

18423
Дневен хороскоп за 18 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден ще ви донесе среща, в която ще ви се усмихне късметът. Ново познанство ще отвори пред ваш много възможности за кариерно израстване. Бъдете на ниво!

Телец

Този ден ще ви донесе повече от колкото очаквате. Не спирайте да показвате обичта си към любимия човек. Възможно е той да не ви вярва, но не може да не се трогне от искреността ви.

Близнаци

Днес може да мечтаете смело, да кроите планове, да изживеете вътрешно най-смелите си мечти. А ако желаете само добри неща, те непременно ще се сбъднат.

Рак 

Това е ден за сериозна промяна. Бъдете по-смели, по-добри и по- възвишени. Сега ви се дава шансът за тази промяна – не го изпускайте.

Лъв

Зодиите, които ги очаква прекрасна седмица

Отново е понеделник и за мнозина това е началото на поредната досадна седмица на работа, задачи, крайни срокове и задължения. За други...

Денят е подходящ за признания. Няма нищо лошо в това да споделите добрите си чувства към някого. Хората имат нужда и от това в днешния студен и забързан свят. Не очаквайте на всяка цена да ви се отговори със същото.

Дева

Бъдете активни и неуморни и така може да си осигурите сериозно предимство пред конкурентите си. Най-хубавото е и, че ще ви остане време за повече почивка, която може да започне още в ранния следобед.

Везни

Напоследък сте измъчили някого с претенциите си, а всъщност дори не искате точно това от него. Определете се със желанията си за самите себе си и не бъдете толкова придирчиви особено към близките си.

Зодиите и понеделникът

Понеделникът е неприятен ден за много хора. Но, той крие и началото на нови възможности за развитие и постигане на целите. Ето какво ве...

Скорпион 

Днешния ден ще ви надари с особен чар и въздействие. За да постигнете максимален ефект изберете белия цвят за дрехите си. Не прекалявайте с аксесоарите.

Стрелец

Днес не споделяйте идеите си с никого. Водете си записки, за да не пропуснете някоя подробност, която ще ви от полза в бъдеще. Следобед задължително намерете време да се разтоварите психически.

Козирог

Седмичен хороскоп за 15-21 януари

Овен В началото на седмицата работното ви настроение няма да е на висота. За съжаление, това няма да избяга от погледа на началниците ...

През този ден ще ви се наложи да поработите и то сериозно. Доброто настроение, може да използвате, за да направите работата си по-приятна.

Водолей

Днес е много важно да сте с освободено от лоши и тъжни мисли съзнание. Бъдете смели в мечтите си, но внимателни в желанията си. Признайте си, че често искате, неща, за които после съжалявате.

Риби

Това е ден, в който не бива да оставяте настрана и работата. Вие спокойно може да съчетаете и двете дейности. Днес ще забележите нещо, което ще ви донесе полза в по-късен момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com