Дневен хороскоп за 18 октомври

11015
Дневен хороскоп за 18 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не позволявайте да ви се насажда вина. Вие знаете как стоят нещата и ги възприемате реално. Не позволявайте да окажат натиск върху вас.

Телец

Този четвъртък може да имате някои емоционални разногласия. Може да заявите привидно съгласие, но вероятно процесът ще изисква повече изяснения.

Близнаци

Днес ще имате чакан успех в служебно отношение.  Въпреки това ще чувствате тревожност относно лични цели. Възможно е внезапно събитие да помрачи радостта от успеха ви.

Рак

Денят е успешен, най-вече благодарение на подкрепата на ваш приятел или приятели. Освен постигнатото ще се насладите на удоволствието, което носи истинското приятелство.

Лъв

Очаква ви изключително приятен ден с вашата половинка.  За тези, които имат деца предстои ден, в който ще се почувстват горди родители. Денят ще допринесе за личностното ви развитие.

Дева

Днес по-добре не предприемайте кратки пътувания. Няма да имате и късмет в работата с информация. Отдайте се на по-дълбоки неща. Денят е подходящ за анализ и подобряването на роднински връзки.

Везни

Това е ден, в който да се насладите на баланса в отношенията ви с половинката ви. Хубавото е, че сте в хармония сте и със себе си. Остава рискът от финансови загуби. Бъдете внимателни.

Скорпион

Днес най-добре избягвайте продължителните контакти с хора. От нищо може да възникне неприятен конфликт. Денят е добър за кратко пътуване или работа с информация. Може да откликнете и на молба за помощ от съседи.

Стрелец

Днес е много важно да бъдете над нещата. Работите здраво и не си заслужава да отвличането вниманието си и да пилеете сили в разплитането на интриги.

Козирог

Седмична прогноза за времето - 15-21 октомври

Началото на новата седмица ще ни зарадва със слънчево време. В понеделник над цялата страна времето ще е слънчево. Само над Шумен и Тър...

Днес изберете дома и семейството, колкото и примамливи предложения да имате за пътуване или гости. Не приемайте предложение за участие в заговор или интриги.

Водолей

Днес бъдете готови да откликнете на зов за помощ. Това може да е семейният ви партньор или дете. Ще сте затруднени, но в края на деня – доволни от себе си.

Риби

Денят ще ви предложи интересно изпитание. Хубавото е, че от него няма да зависи много. Каквото и да се случи ще ви остане приятен спомен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com