Дневен хороскоп за 18 юни

13578
Дневен хороскоп за 18 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не предприемайте инициативи. В противен случай може да се почувствате изключени от играта, но по ваше собствено желание. Не усложнявайте ситуацията.

Телец

Днес не правете нищо, което не е по вкуса ви. Натискът води до самоотбрана и може да предизвикате ненужен конфликт, който да доведе до загуба на позиции.

Близнаци

Този понеделник бъдете готови за това, че може да бъде разкрита ваша тайна. Най-добре бъдете искрени в обяснението си, тъй като ситуацията и без това е разклатила доверието помежду ви.

Рак

Днес половинката ви е на друга вълна и не ѝ се сърдете, че не откликва веднага на нуждите ви. Освен това вие изказали ли сте точната причина за състоянието ви и това допринася за напрежението.

Лъв

Седмичен хороскоп за 18-24 юни

Овен Желанията и замислите ви ще се изпълнят в зависимост от това до колко са истински. Не се насилвайте да правите нещо, което не е п...

През този ден обърнете внимание на сигналите, които ви дава половинката ви. Важното е да не се престаравате, за да не се обърне тази енергия срещу вас. Омилостивете човека отсреща с грижа и внимание.

Дева

Днес може да сте по-смели в израза на емоции. Не използвайте телефон или друг отдалечен начин на комуникация. Назначете среща и говорете очи в очи.

Везни

Денят ще премине в зависимост от искреността на намеренията ви. Нормално е да има охлаждане на чувствата ви. Бъдете по-търпеливи и реалисти.

Ирландското уиски е на изчерпване

Лоша новина за любителите на алкохола и най-вече онези, които предпочитат уиски. Производителите на ирландско уиски обявиха, че е възмо...

Скорпион 

Този понеделник ще имате нужда от повече време само за вас двамата с партньора ви. Говорете и обсъждайте проблемите си, но без да задълбавате, а със желание за движение напред.

Стрелец

Най-важната ви задача днес е да не губите време в празни приказки и да не давате обещания. Не забравяйте, че не всичко зависи от вас.

Козирог

Месечен хороскоп за юни 2018 г.

Овен Юни ще бъде пълен с предизвикателства, за които отдавна мечтаете. Сега ви е паднало да наваксвате пропуснати моменти, така че не ...

Този понеделник задачата ви е да се опитате да проявите търпимост към претенциите на партньора си. Пропусна ли сте важен момент, който сега ще трябва да обсъдите заедно.

Водолей

Това е ден, в който да прецените внимателно резултатите от изминалите дни. Бъдете реалисти, за да видите пробойните  и да предприемете адекватни мерки.

Риби

Не се страхувайте да бъдете различни. Това ще предизвика раздвижване, от което имате нужда, вие и близките ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...