X
 
 

Дневен хороскоп за 19 април

10517 0
Дневен хороскоп за 19 април
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Този петък е възможно личните ви потребности да вземат връх над всичко. Това по принцип не е хубаво, но ако не пречи на околните, не си заслужава да се борите със себе си.

Телец

Днешният ден ще бъде много неприятен за личните ви отношения. Внимавайте за действията и постъпките си и най-вече за приказките си. Възможно е да изгорите мостове, които в последствие едва ли ще можете да изградите отново.

Близнаци

Този петък е добре да прекарате деня с хора, които не сте виждали отдавна и почти сте забравили. Това са хора, с които в миналото сте били близки приятели, но по една или друга причина живота ви е разделил.   

Рак

Този петък няма да сте волни в степента, в която желаете. Съобразявайте се с тези обстоятелства и направете така, че да ви чуят. Не се оставяйте да ви водят за носа и да ви казват, какво трябва или не трябва да правите.

Лъв

Този петък обърнете специално внимание на всички въпроси, които касаят личния ви живот. Усилията ви ще бъдат възнаградени по най-добрия начин и няма да съжалявате за тях.

Дева

Този петък може да се окажете инструмент в нечии ръце и с вас да се опитат да извадят горещите кестени. За да избегнете тази ситуация не се впускайте в никакви авантюри. Има и други начини за забавление.

Везни

Този петък бъдете сдържани. Външно трябва да бъдете уверени и спокойни, колкото и да ви е трудно и отвътре да  изгаряте от гняв или някакви други чувства.

Скорпион

Този петък денят ще е добър за взимането на важни решения в личен план. Ако намерите нужните сили в себе си дори ще можете да влезете в историята. Само помислете точно от коя врата ще влезете, за да не се окаже грешната.

Стрелец

Този петък се опитайте да вдигнете всички бариери, които ви разделят от околните. Това ще ви помогне да разберете другите, пък и те вас. Ако се затворите в себе, няма да постигнете нищо освен една депресия.

Козирог

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 15 - 21 април

Овен През тази седмица ще се почувствате напълно удовлетворени от любовния си живот – ценени, обичани и независими. Благодарение...

Този петък за вас ще е най-добре да прекарате деня в приятна компания. Денят ви ще бъде впечатляващ и запомнящ се и ще имате чувството, че няма невъзможни неща.

Водолей

Този петък няма изпитвате особена нужда от общуване. Не се борете с желанието си да останете сами. Просто кажете на най-близките си къде могат да ви намерят, за да не се притесняват излишно.

Риби

Този петък ще бъдете в една от най-добрата си форма. Хората около вас с нетърпение и затаен дъх ще очакват всяка ваша следваща стъпка. Ще трябва да се разкъсате на сто места, но всичко ще ви се получава.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално