Дневен хороскоп за 19 декември

14686
Дневен хороскоп за 19 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ключът към тайна ви днес ще бъде в това да правите всичко бързо и компетентно, а в способността ви да представите блестящите си идеи. Ако успеете да си подсигурите подходяща аудитория, то несъмнено тя ще се опита да ви убеди във вашата гениалност.

Телец

Тази сряда преди да кажете нещо, което ще има отражение в бъдещето, по-добре седнете и помислете. Ако не го направите, съществува голяма вероятност, която в последствие ще ви струва прекалено много.

Близнаци

Тази сряда ще почувствате, че се събуждате. Много е възможно това състояние да се дължи на факта, че най-накрая сте се наспали, ако пък не то остава другия вариант, че най-накрая ви е осенило просветление.

Рак

Тази сряда не приемайте всеки проблем, като ваш личен, защото в противен случай е възможно животът ви да се превърне в нещо, като нощен кошмар. Трябва да си починете малко и да разберете на какво можете да повлияете  и на какво не.

Лъв

Годишен хороскоп за 2019 г. - Водолей

Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната сфера. Каквото имате да правите в тази насока използвайте първите две седми...

Тази сряда се отпуснете и се опитайте да получите удоволствие буквално от всяко нещо, което ви заобикаля. Днес планината ще дойде при вас дори и, ако се наложи някой да я донесе до вас.

Дева

Тази сряда не мислете за пари. Само така ще може да се разтоварите. Не всичко в живота се измерва с тях. Обърнете внимание на духовната страна на живота. 

Везни

Тази сряда може да ви сблъска със сплетни и клюки. За съжаление ще ви се наложите да се заровите в тези неща, ако наистина желаете да разберете от къде тръгва всичко. Когато го разберете се опитайте да не съдите прекалено строго хората, от които са произлезли.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 15-16 декември

Овен Празничната еуфория и цялата тази приповдигнатост ви идват твърде много. Вие умеете да контролирате емоциите си и се чудите защо...

Скорпион

Тази сряда нещо, което отдавна е било тайна за вас ще изплува неочаквано и ще ви донесе приятно просветление. Все пак не стойте цял ден да чакате тази тайна да се появи, а я потърсете.

Стрелец

Тази сряда е напълно възможно да станете причина за нечие щастие. Едва ли може да има по-добра от тази награда, която да ви донесе този невероятен ден.

Козирог

Седмична прогноза за времето за 17-23 декември

Новата седмица започва със значителна облачност и превалявания от дъжд над цялата страна. В понеделник в крайните северозападни райони...

Тази сряда проявете дисциплина и хладнокръвие. Така или иначе ще ви се наложи, защото в противен случай рискувате много да им попречите да се случат. Имайте предвид, че всичко ще е във ваша полза.

Водолей

Тази сряда ще трябва да действате изключително във ваш интерес. Въпросът е не в това, че понякога трябва да обърнете внимание на себе си, а че  просто никой няма да има нужда от вашата помощ. От друга страна, дори и да имат нужда от помощ, то вие няма да сте в състояние да помогнете.

Риби

Тази сряда внимавайте какво и с кого споделяте, защото е много вероятно да изтървете нещо, за което после ще съжалявате. Вероятно в обкръжението ви има хора, които ще разберат казаното от вас, не по начина , по който сте желали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com