Дневен хороскоп за 19 февруари

15875
Дневен хороскоп за 19 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник ще трябва да излезете от зоната си на комфорт. енят предполага признания и действия, насочени в полза на другите. Не се скъпете на похвали и споделени моменти. Това е основното, заради което живеем.

Телец

Този понеделник със сигурност ще може да разчитате на сериозна подкрепа от близките . Помощта идва точно, когато имате нужда от нея. Не забравяйте да се отблагодарите.

Близнаци

Този поделник е добър момент за ново начало. Щадете усилията си, но не се отпускайте прекалено, за да не загубите нишката. Не отказвайте покана за парти.

Рак

Денят предполага да имате изключително ясни цели. Сега е много важно да си дадете сметка какво точно искате. От там нататък всичко ще бъде по-лесно. Не се колебайте да сте честни със себе си.

Лъв

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

Овен През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, ...

Този понеделник ще е ден за реванш. Добре е да си припомните това, което сте искали да направите през последните години и не сте успели. Започнете със списък, а после – всичко по реда си.

Дева

Това е ден, в който да сте по-благосклонни към самите себе си. Не може винаги да сте в перфектна форма. Оставете на други да се състезават за първенството.

Везни

Това е ден, в който трябва да сте изключително мили с вашите близки. Имате някои разногласия с членовете на семейството ви, но те много скоро ще бъдат разрешени.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето и какви изненади крият почивните дни за всяка една зодия. Овен Този уикенд може да се окаже проблемен за любовта. Ако се намирате...

Скорпион

Задачата ви в този ден е да бъдете умерени и сдържани. Не правете решителни стъпки. Ще имате и други поводи, в които да споделите мнението си.

Стрелец

Днес бъдете по-доверчиви. Подозрителността ви може да обиди някого. Самите вие не бихте искали да ви проверяват за всяка дума или действие.

Козирог

Кое е общото между скачането с парашут и първата среща?

Много хора са зависими от срещите и непрекъснато си уговарят такива. Британските учени откриха защо. Изяснено е, че първата среща с неп...

Този понеделник не се двоумете да приемете предложение за командировка или пътуване. Пътят ще ви подскаже решението на казус, свързан с личния ви живот.

Водолей

Този понеделник започнете деня с въвеждането на ред във финансите ви. Изкушенията ще са навсякъде около вас, но вие трябва да устоите. Парите ще ви потрябват за друго.

Риби

Денят ще бъде изключително активен. Бъдете абсолютни оптимисти и се облечете и обуйте с удобни дрехи и обувки. Чака ви много тичане по задачи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com