Дневен хороскоп за 19 януари

18219
Дневен хороскоп за 19 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е подходящ за романтични срещи. Отношенията може да се развият светкавично. Не бъдете скромни, но и не давайте крайни обещания. Оставете си вариант за "измъкване".

Телец

Днес е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е добро нещо, но не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате срещу някого не му го показвайте. Така отрицателните емоции ще ви натоварят излишно. Свиркайте си!

Близнаци

Днес ще искате всичко да си е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила промяна. Нека това не ви плаши. Понякога истинското щастие се крие именно в новия поглед върху нещата.

Рак

Днес съществува вероятност да се объркате в дейност, свързана с кореспонденция. Най-добре отложете писането на писма за друг ден. Ако не е възможно прочетете писмото си няколко пъти и внимателно проверете на кого го изпращате.

Лъв

Изненадващо пътуване очаква 3 от зодиите до края на месеца!

Предстоящо пътуване очаква 3 зодии от хороскопа. Ето кои са късметлиите, които трябва да стягат куфарите и да са готови за излитане! З...

Днес може да се позволите да се поглезите. Това важи за почти всички сфери от живота. Може да си позволите повече сладко или цял ден мързелуване в леглото. Имате да чистите? Работата по дома никога не свършва!

Дева

Днес може да си позволите не играете по правилата. По-печелившата позиция ще бъде ако импровизирате. Колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успeшни ще са действията ви. Късметът ще е на ваша страна.

Везни 

Днес е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си направите разтоварващ ден. В такъв случай обаче не се натоварвайте психически.

Зодиите и понеделникът

Понеделникът е неприятен ден за много хора. Но, той крие и началото на нови възможности за развитие и постигане на целите. Ето какво ве...

Скорпион

Оставете за момент своите проблеми и помогнете на свой приятел. Няма да ви е лесно да се отърсите от собствените си мисли за себе си, но наистина си струва да го направите да него/нея. Вечерта ще си изкарате страхотно, макар и да сте уморени.

Стрелец

Още сутринта този ден ще ви поднесе приятна изненада. Може да намерите нещо, което отдавна сте загубили или да ви се обади приятел, когото не сте виждали от години. Хубаво е да отвърнете на жеста и вие да дадете нещо от себе си.

Козирог

Седмичен хороскоп за 15-21 януари

Овен В началото на седмицата работното ви настроение няма да е на висота. За съжаление, това няма да избяга от погледа на началниците ...

Днес се опитайте да прецените трезво внимателни кои от задачите са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно. Ако пренебрегнете задачите те само ще се трупат и ще ви натоварят още повече.

Водолей

Този петък не се срамувайте да приемате чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо странно. Следобяд ще се запознаете с интересен човек.

Риби

Денят предразполага към полза от контакти от приятели. Не се притеснявайте да се обадите на ваш познат. Приемете неговото предложение за място и времето, в което да се видите. Не си уговаряйте други срещи за деня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com