Дневен хороскоп за 19 май

14096
Дневен хороскоп за 19 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не се раздавайте напразни обещания, а внимателно се вгледайте от какво имат нужда близките ви и се постарайте да им го осигурите. Вечерта обърнете повече внимание на децата си, а не ги оставяйте цяла вечер сами пред телевизора.

Телец

Днешният ден е най-подходящ да се изправите очи в очи с чувствата си и да си изясните защо сте в това емоционално състояние. Не си спестявайте истината.

Близнаци

Тази неделя може да си позволите повече егоизъм, отколкото е здравословно. Може да си „клатите“ краката в офиса и да се отпуснете, да си тръгнете по-рано и да се почерпите питие вечерта.

Рак

Тази неделя ще се наложи да направите компромис и дори да пожертвате нещо заради свой близък човек. Особено ако е направил много за вас – не го пренебрегвайте.

Лъв

Всеки миг, който минава покрай вас е неповторим. Тази неделя се постарайте да не пропуснете нито един, защото всеки ще е изпълнен с щастливи възможности. Съдбата ще ви се усмихва много лекичко, така че от вас зависи да забележите тази красива и изпълнена с благосклонност усмивка.

Дева

Тази неделя следвайте установените традиции и път. Не се опитвайте да прокарвате нови тунели, защото има голяма вероятност да попаднете на голяма и непреодолима скала. Ще имате и по-добри дни, в които да експериментирате с нови подходи.

Везни

Тази неделя не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ако ви поискат съвет, по-добре се извинете с това, че не сте запознати със ситуацията. Рискувате да се намесите в нещо, за което по-късно ще съжалявате, че сте били въвлечени.

Скорпион

Днешните събития ще ви дадат много увереност и самочувствие. Поради тази причина ще съумеете да свършите много работа и да повишите авторитета си. Вечерта заслужавате нещо по-специално като преживяване.

Стрелец

И най-близките ви са хора, които имат нужда от лично пространство и свобода на действие. Отпуснете поне малко единия край и ги оставете да подишат спокойно.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 - 17 май

Овен През тази седмица е от съществено значение да се възползвате от всяка възможност в любовта. Миналото, което ви е разочаровало, ще...

Тази неделя някои ваши подозрения ще се потвърдят. В момента, в който това се случи предприемете съответните действия без никакво колебание и без да чакате излишни доказателства.

Водолей

Тази неделя отворете съзнанието си за нови идеи. Редът и традициите са хубаво нещо и дават основа, но светът се променя и успяват тези, които могат да се адаптират към промените.

Риби

Тази неделя ще е напълно нормално да се чувствате разсеяни и лишени от всякаква рационална мисъл. Изберете си нещо рутинно за изпълнение, тъй като по-важните и отговорни задачи няма да са по силите ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...