Дневен хороскоп за 19 май

14079
Дневен хороскоп за 19 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не се раздавайте напразни обещания, а внимателно се вгледайте от какво имат нужда близките ви и се постарайте да им го осигурите. Вечерта обърнете повече внимание на децата си, а не ги оставяйте цяла вечер сами пред телевизора.

Телец

Днешният ден е най-подходящ да се изправите очи в очи с чувствата си и да си изясните защо сте в това емоционално състояние. Не си спестявайте истината.

Близнаци

Тази неделя може да си позволите повече егоизъм, отколкото е здравословно. Може да си „клатите“ краката в офиса и да се отпуснете, да си тръгнете по-рано и да се почерпите питие вечерта.

Рак

Тази неделя ще се наложи да направите компромис и дори да пожертвате нещо заради свой близък човек. Особено ако е направил много за вас – не го пренебрегвайте.

Лъв

Всеки миг, който минава покрай вас е неповторим. Тази неделя се постарайте да не пропуснете нито един, защото всеки ще е изпълнен с щастливи възможности. Съдбата ще ви се усмихва много лекичко, така че от вас зависи да забележите тази красива и изпълнена с благосклонност усмивка.

Дева

Тази неделя следвайте установените традиции и път. Не се опитвайте да прокарвате нови тунели, защото има голяма вероятност да попаднете на голяма и непреодолима скала. Ще имате и по-добри дни, в които да експериментирате с нови подходи.

Везни

Тази неделя не си пъхайте носа там, където не ви е работа. Ако ви поискат съвет, по-добре се извинете с това, че не сте запознати със ситуацията. Рискувате да се намесите в нещо, за което по-късно ще съжалявате, че сте били въвлечени.

Скорпион

Днешните събития ще ви дадат много увереност и самочувствие. Поради тази причина ще съумеете да свършите много работа и да повишите авторитета си. Вечерта заслужавате нещо по-специално като преживяване.

Стрелец

И най-близките ви са хора, които имат нужда от лично пространство и свобода на действие. Отпуснете поне малко единия край и ги оставете да подишат спокойно.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 - 17 май

Овен През тази седмица е от съществено значение да се възползвате от всяка възможност в любовта. Миналото, което ви е разочаровало, ще...

Тази неделя някои ваши подозрения ще се потвърдят. В момента, в който това се случи предприемете съответните действия без никакво колебание и без да чакате излишни доказателства.

Водолей

Тази неделя отворете съзнанието си за нови идеи. Редът и традициите са хубаво нещо и дават основа, но светът се променя и успяват тези, които могат да се адаптират към промените.

Риби

Тази неделя ще е напълно нормално да се чувствате разсеяни и лишени от всякаква рационална мисъл. Изберете си нещо рутинно за изпълнение, тъй като по-важните и отговорни задачи няма да са по силите ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...