Дневен хороскоп за 19 март

8185
Дневен хороскоп за 19 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не бързайте със заключенията. Много вероятно е да стигнете до грешен извод, който да предопредели и погрешни действия от ваша страна. Вслушайте се в съвестта ви.

Телец

Днес не давайте пари назаем, но и не разчитайте на финансова помощ от чужда страна. Ще трябва да се справите с ресурсите, с които разполагате. Добър ден за финансово планиране.

Близнаци

Най-важното днес ще бъде да отсеете важната информация. Сред много плява ще загубите силите и вдъхновението си. Не правете компромиси с качеството.

Рак

Няма как да търсите нещо различно, ако вие оставате същите. Прибързали сте с изводите, се оказва, че има да свършите още много работа... по себе си.

Лъв

Този вторник не се колебайте да бъдете по-настоятелни в исканията ви. Прекалената ви дипломатичност може да доведе до объркване. Бъдете пределно ясни.

Дева

Този вторник се пазете от покана в съмнителни начинания. Не се подавайте на изкушението да участвате в интриги.  Всеки може да се окаже на мястото на жертвата.

Везни

Този вторник не съчувствайте прекалено много, особено ако въпросният човек не го е правил. Бъдете хладнокръвни и последователни в действията си.

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 - 22 март

Овен На Овните им предстои една доста динамична седмица, в която няма да липсват разногласия с половинката. Проблемите в работата ще ...

Скорпион

Днес не си поставяйте прекалено сложни задачи. Сега може да сте сигурни, че малките стъпки са по-добрият начин по пътя към върха.

Стрелец

Този вторник бъдете нащрек. Може да се разочаровате от ваш близък човек. В същото време, вие самите сигурно също сте били в подобна ситуация. Изберете да не осъждате.

Козирог

Седмичен хороскоп за 18-24 март

Овен Това е седмица за приключване на стари дела и оформяне на сметки. Ако дължите сума пари на някого - добре е да му я върнете сега....

Този вторник бъдете оскъдни в информацията за себе си. Някой търси повече данни за вас, но това не може да бъде дадено безплатно.

Водолей

Този вторник е добър ден за планиране. Потърсете възможните начини за реализирането на ваша идея и разчетете добре рисковете.

Риби

Този вторник от вас ще зависи до колко сложен ще бъде денят ви. Ще имате възможност да отметнете много задължения, само трябва да го поискате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com