Дневен хороскоп за 19 октомври

12500
Дневен хороскоп за 19 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Опитайте се да намалите активността до минимум. Сега не е момент за показване на мускули. Имате нужда да се разтоварите психически.

Телец

Този петък ще ви се наложи да работите за двама. Има някои задачи, които не признават времето. Всичко, което направите ще бъде за ваша полза, не го забравяйте.

Близнаци

Днес ще ви бъде върнато, отдавна забравено добро. Не благодарете прекалено. Вие сте дали много повече, отколкото предполагате.

Рак

Този петък помислете какво може да подобрите в храненето, начина ви на живот и дори отношение към нещата във всекидневието ви. За ваше успокоение може да посетите личния ви лекар.

Лъв

Посветете този петък на красотата. Измерението, в което ще се прояви е изцяло ваш избор. Денят позволява докосването до нови сфери, които до момента не сте познавали.

Дева

Някой ще се опита да разкрие ваша тайна, а на вас ви се споделя. Бъдете внимателни, защото желанието на отсрещната страна е единствено да се информира, а не да ви помогне.

Везни

Този петък не тръгвайте с голямата кошница и не споделяйте своите намерения дори с най-близките ви. Понякога споделените идеи губят от енергията си. Изчакайте първо да се сбъднат.

Скорпион

Не бързайте да разкривате ваша тайна. Още не сте готови да извадите всичко на бял свят. Много вероятно е да научите разочароваща новина. Хубавото е, че така ще ви се отворят очите.

Стрелец

Това е ден, в който е добре да не разкривате до край възгледите си. Много скоро може да има промяна в обстоятелствата, която да промени позицията ви. 

Козирог

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 15-19 октомври

Овен Някои от представителите на зодията тази седмица ще направят решаващ избор в любовта, тъй като са пленени от някой специален чов...

Този петък във всичко спазвайте златната среда. Ако ви се излиза извън рамките нека това обхваща дейност, която не включва други хора.

Водолей

Денят предполага завръщане към миналото, но все пак не бъдете прекалено сантиментални, но си извадете поука от родовата памет. Има какво да научите.

Риби

Този петък е добре да се постараете да изпълните всичко, което чака приключване повече от две седмици. Рискувате да се натрупат прекалено много отговорности. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да си направим ябълков оцет без захар?
Как да си направим ябълков оцет без захар?

За да приготвите ябълков оцет, който технически се прави от ябълкови остатъци, ви трябват само 3 съставки: ябълки, вода и стъклен буркан. Най-добре...