Дневен хороскоп за 2 октомври

10861
Дневен хороскоп за 2 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя може да си позволите повече глезотии от обикновено. Единственият риск не е да се разглезите прекалено, а да не се уморите от много удоволствие. Оставате си време и за почивка.

Телец

Денят ще ви притисне с нуждата да се заемете с нещо ново. Не се отказвайте докато не го откриете. Не се отказвайте и ако установите, че е много непривично за вас. Не се страхувайте от предизвикателството.

Близнаци

Основната ви задача днес ще бъде да чуете другите. Вероятно ще имате среща с роднини и ролята на добър слушател няма да ви се размине. Опитайте се да изслушате човека до края.

Рак

Денят може да ви върне към спомен или по-скоро предишен опит. Точно това ви е нужно сега. Колкото и нестандартно да ви се вижда използването му за решавате на проблема. Опитайте, почти сигурно е, че ще ви свърши работа.

Лъв

Денят може да е уморителен заради всички релаксиращи мероприятия, които сте планирали за днес. Още към обяд ще разберете, че не е трябвало да се товарите толкова много. Не бързайте да се уговаряте за вечерта.

Дева

Този ден не оставайте у дома. Ако навън има слънце мястото ви е сред природата. Опитайте се да видите всички красиви неща и да им се насладите изцяло. Вечерта избягвайте гледането на тежки филми, изберете си комедия.

Везни

Денят може да ви се строи странен, но той ще бъде отражение на състоянието на чувствата и мислите ви. Ще се изненадате колко промени са настъпили у вас през последните седмици. Отсейте ненужното и продължавайте напред.

Скорпион

Какво отегчава мъжете от всяка зодия

Един мъж може да напусне жената до себе си заради много и различни причини, които се крият в характера му, определящ се според астролоз...

Приготвили сте си толкова много задачи за днес, че е под въпрос дали ще ви останат сили за понеделник. Бъдете грижовни към себе си и преценете кое от задълженията си може да отложите. На всяка цена си оставете достатъчно време за сън.

Стрелец

Тази неделя ще ви срещне с човек, който ще преобърне представа ви за важна част от живота ви. Не е задължително да приемате изцяло мнението му, но помислете върху това как изглеждат нещата от другата гледна точка.

Козирог

Тази неделя ще ви изненада с неочакван прилив на енергия и желание за работа. Ако сте решили, че не ви се стои на едно място – действайте. Вечерта ви очаква романтична изненада от страна на любимия ви човек.

Месечен хороскоп за октомври 2016 г.

Овен Октомври ще посрещне Овните с много активност в служебно отношение. От вас ще се иска само малко повече напористост, за да пост...

Водолей

Днес помислете добре как ще разпределите ангажиментите си през зимните месеци. Има занимания, които правите само, защото сте свикнали. Може би е време да се разделите с тях и да изберете нещо ново.

Риби

Ако се чудите дали сте постъпили правилно или не, със сигурност вече няма значение щом е отминало. Периодът предразполага към едно по-разумно поведение от ваша страна, което никога не ви е в излишък.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com