Дневен хороскоп за 20 април

18501
Дневен хороскоп за 20 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Понякога е важно от какъв ъгъл гледаме на нещата. Ако гледката не ви устройва, сменете позицията. Това е ден на адаптивността.

Телец

Не си правете излишни илюзии, но и не стойте със скръстени ръце. Придържайте се към рутинните си задължения. Това е ден на умереността.

Близнаците

Не казвайте повече, отколкото ви питат. Не бързайте и да се хвалите с това, което знаете. Ситуацията може да се промени скоро. Това е ден за предвидливост.

Рак

Не подценявайте чувствата на партньора си, както и неговата чувствителност и ранимост. Сега е ваш ред да се замислите как се чувства той или тя. Това е ден на толерантността.

Лъв

Как всяка зодия несъзнателно съсипва живота си

Всеки от нас иска да живее щастливо и да се радва на живота. Това, което се случва на практика, обаче, е че има моменти, в които здрави...

Не налагайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че не сте прави и щетите по репутацията ви ще бъдат големи. Това е ден за проява на далновидност.

Дева

Бъдете по-добронамерени към света, за да получите същото. Сега е момент, в който може да си отдъхнете и да не търсите опасност зад всеки ъгъл. Това е ден за отпускане.

Везни

Днес се обадете на онези приятели, които толкова много ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете достатъчно време, за да се наговорите на воля.

Странните неща, които различните зодии правят, когато са сред хора

Когато комуникираме с други хора, добре е да спазваме някои норми на поведение, които ще ни помогнат да създадем приятелства, да не изг...

Скорпион

През този ден ще имате възможността да осъществите голяма покупка. Насладете се изцяло на процеса, защото очаквате този момент отдавна. Това е ден за удоволствия. 

Стрелец

Днес може да разберете, че някой ви завижда и се опитва да ви подведе, като ви поднесе невярна информация. Имайте доверие само на себе си. Това е ден за повишено внимание. 

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-20 април

Овен Чувствата и емоциите ви са в разцвет, а пиперливото ви чувството за хумор действа като афродизиак на срещуположния пол. Телец Ж...

Този петък не залагайте на външния вид. Дори неглиже вие имате своята тежест сред приятелите и колегите, така че ако нямате време да се нагласите - не се притеснявайте. Това е ден за скромност. 

Водолей

Днес Съдбата ще ви поднесе някои истини. Колкото по-бързо ги приемете, толкова по-добре за вас. Много е важно да не се обвинявате за нищо. Това е ден за приемане.

Риби

Умереността е чудесно качество. Днес е добре да изпробвате уменията си в тази посока. Дори да има за какво да се радвате, направете го тихо и за себе си. Това е ден за смиреност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com