Дневен хороскоп за 20 декември

11869
Дневен хороскоп за 20 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден, най-сетне ще може да си отдъхнете от натрупаното напрежение през последните дни и седмици. Не се залавяйте с нова работа, за да запълните освободилото се време. Просто се насладете на спокойствието.

Телец

През този ден целите ви няма да са особено ясни, така че най-добре не се залавяйте с нищо ново и не захващайте дела, от които не разбирате нищо. Стойте си кротко и не извършвайте излишни движения.

Близнаци

Това е ден за работа в екип. Да, вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще ви е по-весело.

Рак

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или ако се налага не взимайте голяма сума пари със себе си.

Лъв

Седмичен хороскоп за 18-24 декември

Овен Това е седмица, в която е добре да бъдете по-умерени в постъпките и действията си. Опитайте се да стъпите на земята и излезте от...

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а вие да разберете за това прекалено късно.

Дева

През този ден ще ви тормозят проблемите на хората, на света, на планетата. Това е много благородно, но е извън вашите способности. Съсредоточете се върху вашите лични проблеми.

Везни

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото.

Принципи, които трябва да спазваме за добри взаимоотношения

Взаимоотношенията са нещо, което всеки човек има от мига, в който се появи на този свят. Тук става въпрос не само за лични взаимоотноше...

Скорпион

Очакват ви подаръци и сбъдването на ваши стари мечти. Не реагирайте прекалено бурно и емоционално, за да не стреснете любимия си човек.

Стрелец

През този ден се вслушайте в здравия си разум. Главата ви ще кипи от идеи, но повечето от тях ще са прекалено неразумни. Пазете се от тях.

Козирог

Какво предизвиква празничната депресия?

Депресиите по празниците се наблюдават при хората с неудовлетворителни партньорски и семейни връзки: "Факт е, че Коледа е семеен празн...

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното.

Водолей

Това е добър ден за избор и пазаруване на подаръци. Направете списък с близките си хора и не се опитвайте да ощастливите целия свят.

Риби

През този ден се опитайте да се приберете по-рано или да прекарате вечерта със семейството си в приятно заведение. Важно е да се заредите с положителни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com