Дневен хороскоп за 20 февруари

17118
Дневен хороскоп за 20 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не престъпвайте принципите си. Още в началото на деня с вас може да се свържат хора със съмнителна репутация. Предложението им може да е примамливо, но в никакъв случая не се подавайте на изкушението.

Телец

Този вторник вежливостта ви трябва да е на ниво. Не правете компромис с думите си и не си позволявайте да своеволничите с изказвания, които могат да наранят някого. Дипломатичността трябва да е първият ви приятел и няма да съжалявате за това.

Близнаци

През този ден отдайте предпочитание на комуникацията с хора, които познавате от години и които никога не са се колебали да бъдат искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази искреност.

Рак

Този вторник не бъдете горделиви, пък бъдете достатъчно категорични Поставете ясно исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със желанията ви.

Лъв

През този ден освен професионализма ви към положителните ви черти нека бъде и самочувствието ви. Заслужавате най-доброто и нито грам по-малко. Стойте на висота.

Дева

Този вторник не си играйте с любовта и огъня ѝ. Ако нямате сериозни намерения най-добре се въздържайте от започването на интимна връзка. Бъдете честни със себе си и човека срещу вас.

Везни

Този вторник може да ви донесе приятна изненада в семейството. Бъдете търпеливи, за да научите всички подробности и да им се насладите изцяло.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Ето и какви изненади крият почивните дни за всяка една зодия. Овен Този уикенд може да се окаже проблемен за любовта. Ако се намирате...

Скорпион

Това е ден за големи, но добре обмислени покупки. Не се хвърляйте да притежавате нещо без да имате реална и обоснована нужда от него.

Стрелец

Този вторник ще ви предложи изпитание, което ще преодолеете с лекота, благодарение на късмета ви. Замислете се какво бихте правили при други обстоятелства.

Козирог

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 12-16 февруари

Овен За някои от обвързаните представители на зодията предстои пътуване, което не е изключено да е и подаръкът ви за Свети Валентин. ...

Този вторник ще бележи началото на нови успешен период в личните ви отношения. Борили сте се много и напълно заслужават щастието си, но не почивайте на стари лаври.

Водолей

Този вторник може да се завърне ваш страх. Анализирайте ситуацията и не се подавайте на стара тревожност. Напълно способни сте да продължите напред без нея.

Риби

Денят ще ви предложи нелек избор. Заложете на действие, от което няма да се срамувате след време и ще може да разкажете без притеснение. Бъдете сигурни в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com