Дневен хороскоп за 20 февруари

15322
Дневен хороскоп за 20 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда не се претоварвайте, не тичайте много и не стойте прави продължително време. Бъдете внимателни при работа с електричество и електроприбори.

Телец

Тази сряда е добре да се замислите над постъпките и мислите си, да се избавите от лъжи и горделивост. Не се дават и взимат пари назаем.

Близнаци

Тази сряда е най-добре за вас ще бъде да се отдадете на пътешествие или просто да се разходите. Това ще помогне да се избегнат илюзиите и изкушенията, на които е богат днешния ден.

Рак

Тази сряда е добре да не надценява своите възможности. Впрочем, ако човек не е нарушавал правилата и поведението му е било правилно, всички замислени неща следва да осъществи именно сега.

Лъв

Тази сряда благоприятно влияние ще усетят творческите хора и стремящите се към усамотение, индивидуалистите. Денят е добър за прошка и мисли, насочени към постигане на душевна хармония.

Дева

Тази сряда ще сте преизпълнени с енергия. Най-добре е да я използвате за съзидание. Не изкушавайте за раздели. От действията ви днес ще проличи зрелостта ви.

Везни

Тази сряда дори от физическа гледна точка организмът ви ще е настроен да проявява активност. Ще се чувствате свободни, изпълнени със сила и решимост за действие.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 - 24 февруари

Овен Контролирайте емоциите си и не изпадайте в паника, ако нещо не върви според очакванията ви. Ако имате проблем с любимия човек, фо...

Скорпион

Тази сряда пазете здравето си. Много възможно е да се надцените. Съществува риск от травми, така че не прекалявайте с приключенията.

Стрелец

Тази сряда е добре е да наблегнете на леката храна. За вас ще  е полезно да прочистите стомаха си. Спазвайте всички хигиенни правила и навици.

Козирог

Седмичен хороскоп за 18-24 февруари

Овен Седмицата е подходяща за започването на нов проект. Ако нямате идея за такъв е време да помислите по въпроса. Спешно ви трябва да...

Тази сряда трябва много внимателно да се отнасяте към новите идеи и информация, която научавате. Може да бъдете провокирани, но е много важно да устоите и да не влизате в конфликти.

Водолей

Тази сряда е подходящ ден за закупуването на компютърна техника, електроника и всичко ново и нетрадиционно. Добър ден за решаване на проблеми, свързани с домашни животни.

Риби

Тази сряда ще сте по-съобразителни и дружелюбни от обикновено. Пазете се, обаче от химерни планове и отнесени съображения. Очакват ви приятни изненадващи събития.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...