Дневен хороскоп за 20 януари

15664
Дневен хороскоп за 20 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще ви предложи забавни занимания, които обаче трябва да разграничите от основната си служебна дейност. Ако имате достатъчно дар слово може и да успеете да ги представите като част от работата си.

Телец

Днес ще имате щастието и късмета да се отървете от нещо много досадно. Някои не са били късметлии като вас. Другият път внимавайте какво лепвате към себе си.

Близнаци

Днес не споделяйте своя тайна, колкото и да ви се иска. Въпросът не е в това, че ще бъде разказана, а че не сте сигурни, че ще изпълните това, което искате да споделите.

Рак

Денят ще бъде изключително успешен. Не се колебайте да опитате всички начини за постигането на целите ви и осъществяването на желанията ви. Точно сега ще имате най-високи шансове за постигането на всичко мечтано.

Лъв

Всичко, което се случва днес ще е за добро. Може да имате някои препятствия, но не бързайте да оплаквате съдбата си. Не се съмнявайте в добрата развръзка на събитията.

Везни

Това е ден, в който трябва да бъдете особено внимателни. Възможно е да бъдете заблудени относно важен въпрос, за който ще поискате консултация от друг човек. Не подценявайте интуицията си.

Скорпион

Денят може да ви въведе в заблуди. Не се осланяйте прекалено на много на желанията и мечтите си. Около обяд е много важно да сте здраво стъпили на земята. Вечерта бъдете внимателни с алкохола.

Стрелец

Постигането на личните ви цели и желания няма да е едно от нещата, които ще ви се отдават днес. Ще бъдете обаче незаменим помощник и изпълнител в офиса, а това няма да остане незабелязано.

Козирог

С коя зодия не си подхождате в любовен план?

Научете с коя зодия не си подхождате в любовен план. Овен (21 март - 19 април) С Риби Вие сте прекалено практични за много чувствите...

Днес е добре да поставите дипломатическите прийоми при постигането на целите ви. Всякакъв вид напористост и агресия ще ви създадат допълнителни препятствия.

Водолей

Днес може да чуете някои неистини по свой адрес. Ако някой изрично не ви попита за това не давайте никакви обяснения. Това само ще подхрани слуховете.

Риби

Човек може да завиди на ума ви днес. Ще сте съобразителни и точни, както толкова рядко ви се случва. Внимавайте да не направите някоя глупост от щастие!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com