Дневен хороскоп за 21 август

19620
Дневен хороскоп за 21 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за увеличаване на темпото в работата. Ако се съсредоточите достатъчно още към средата на деня ще сте приключили с най-отговорните задачи и ще може да намалите темпото.

Телец

Днес смело може да се доверите на интуицията си. Ако успеете да насочите в правилна посока мислите и чувствата си, не е изключено те да се материализират в изключителни ползи за вас.

Близнаци

Този вторник бъдете подозрителни към всичко, което става около вас. Не се ласкайте от хубави думи. Вие добре знаете, че хубавото не идва бързо, нито лесно.

Рак

Ако днес не знаете, какво искате от партньора си, най-добре се фокусирайте върху професионалната сфера от живота. Денят не е подходящ за изясняването на лични отношения.

Лъв

Този вторник ще ви предостави наистина много възможности, а тяхната реализация зависи само от вас. Не правете грешката да ги пропуснете или дори- да не ги забележите въобще.

Дева

През този ден не слагайте всички под общ знаменател. Опитайте се да не спорите с близките си и не взимайте прибързани решения.

Везни

Този вторник духовните ви сили по нищо няма да отстъпват на физическите, но и двата вида ще се наложи да насочите в правилната посока. Не се пилейте в празни приказки и обсъждане на теория.

Скорпион 

През този ден не се пресилвайте. Още към обяд забавете темпото и си спомнете, че работата няма да избяга. Позволете си кратка почивка, за да разпуснете, колкото се може повече.

Стрелец

През този ден рискувате да бъдете изпълнени с прекалено много страст. В един момент ще е добре да я усмирите малко, за не уплашите този, който не трябва.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-24 август

Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако в...

През този ден е възможно да усетите силно желание за това да се сдобиете с нещо, за което сте мечтали отдавна. Угодете на желанието си дори и да ви се наложи да вземете заем от приятели или да изтеглите кредит.

Водолей

Инициативата и предложенията, които днес дойдат от ваша страна предизвикат положителна реакция у вашите колеги и началници. Трябва ви само да си повярвате малко повече.

Риби

Този вторник помнете, че един стар приятел е по-добре от двама нови. Всякакви промени ще изискват значителни усилия, в това число и емоционални. Пестете силите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com