Дневен хороскоп за 21 февруари

11175
Дневен хороскоп за 21 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят е благоприятен за освобождаване от всичко излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е и генерално подреждане или почистване на дома. Въздържайте се от всякакви излишества.

Телец

Днес може да ви се струва, че каквото и да направите някой друг дърпа конците при това, не в посоката, в която ви се иска. Бъдете готови за промени.

Близнаци

Днес стягащите ви рамки ще ви се сторят по-ограничаващи от всякога. Връзката с физическия свят и материалното ще ви привличат силно. Това е знак, че е добре да си припомните, че това не са основните неща в живота.

Рак

подходящ за покупка на автомобили и друга техника, ако сте я планирали отдавна, както и за покупка на украшения, скъпоценности, предмети за дома, текстил.

Лъв

Ако е възможно днес останете у дома и да прекарате деня в домашни занимания – преустройство на дома или почистване. Ако не може да си го позволите - отделете повече време за дълга разходка вечерта.

Дева

Днес е възможно е да изпитате неутолими апетит за нездравословна храна. Има и такива дни. Опитайте се да предвидите последиците, за да се спрете на време.

Везни

Днес приемете живота от красивата му страна. По-безболезнено ще ви бъде по-широкото възприемане на материалните предмети, на имуществото и резултатите от вашия труд.

Скорпион

Днес може да усетите желания за незабавни действия, проява на нетърпение, прибързаност, стремеж да се вземе нещо насила, но също и любознателност. Пазете се от падане, пресичайте внимателно.

Стрелец

Днес е добър ден за пътуване.  Добре е денят да бъде посветен въздържание, внимание и точност. Така ще получите сили и възможност да се изкачите на по-високо ниво на развитие.

Козирог

Как китайският император се е справял със 121 жени?

Математиката е своебразна опора на древните цивилизации – от измерването на времето до навигацията за моряците. Но след краха на ...

Днес приказката няма да ви върви., а може би и не трябва. Не търсете общуване на всяка цена. Романтиката също няма да е на ниво. Просто има и такива дни. Не тъгувайте.

Водолей

Днес не си позволявайте да съдите никого. Колкото и ясна да ви се струва ситуацията, много е възможно да ви убягва основен фактор за нечие поведение. Поставете се на мястото на другия.

Риби

Днес трябва да направите всичко възможно, за да възстановите душевното си равновесие. Време е да отделите повече време да тренирате дишане или медитация, а най-добре и двете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com