Дневен хороскоп за 21 юни

19331
Дневен хороскоп за 21 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще се опитат да ви въвлекат в конфликт, в който имате приятелски отношения и с двете страни. Бъдете мъдри и не се подавайте на провокации. По-скоро се опитайте да вразумите спорещите.

Телец

Този петък ще бъде истинска вихрушка за вас. Ще сте в центъра на уникални събития и ще сте героят на деня. Не забравяйте, че това което покажете днес ще трябва да направите отново и занапред.

Близнаци

Този петък ще е лек и приятен, въпреки облаците, които са надвиснали над плановете през последните дни. Просто си давате сметка, че не може да контролирате всичко и няма смисъл да се ядосвате. Намерете време за медитация и/или молитва.

Рак

Този петък не прибързвайте.  Просто гледайте и изчакайте. Колкото и да ви се струва невероятно това е печелившата тактика за вас.  Ще се учудите на вътрешното спокойствие, което ви е обзело. Интуицията ви няма да ви подведе.

Лъв

Днес ще ви се стоварят допълнителни задължения. Не се стремете да работите за двама, а съобразете ресурсите с условията, в които се намирате.

Дева

Отсега се обадете на роднините си, за да се разберете как ще прекарате уикенда. Предстои ви семейна среща и се постарайте не само да присъствате на нея, но и да допринесете за това тя да протече на ниво. Не пестете откъм време и средства.

Везни

Днес не си правете илюзии относно отношенията с хората. Ако има проблем милите очи и думи няма да смекчат нещата.  Бъдете реалисти и не забравяйте значението на думата „компромис”.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17-21 юни

Овен Значително подобрение в любовния живот очаква Овните. Емоциите, които ще изпитате, ще ви накарат да се почувствате така, сякаш ст...

Скорпион

Днешният ден ще е прекалено шумен и тежък.  Ако ви предстои работа нагласете екрана така че светлината да не е толкова ярка.  Пуснете си приятна, но ненатоварваща музика, изобщо въоръжете с всички способи да улесните деня си.

Стрелец

Вашият ден ще премине леко, но много от събитията ще ви дадат ценна информация. Бъдете мълчаливи и наблюдателни. Това, което видите и чуете днес ще ви е от полза в близкото бъдеще.

Козирог

Седмичен хороскоп за 17-23 юни

Овен През тази седмица промяната за вас ще е просто необходима. Виждате ,че важни за вас дела буксуват, животът продължава, но вие сто...

Днешният ден ще е особено успешен за вас . Ако ви предстои важна среща изберете дрехи в червено, но със златист елемент. Бъдете прями и не се страхувайте да атакувате. 

Водолей

Днес може да си позволите да се поотпуснете.  Достатъчно напрегнати бяха последните дни за вас. Прекарайте деня с човека, когото най-много обичате или с когото ви е най-приятно да контактувате.

Риби

Днешният ден ще ви поднесе новина, която може да приемете като възмездие за ваши предишни неприятности и проблеми. Не злорадствайте, обаче. Всяко отрицателно чувство към някого може да се върне обратно при вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com