Дневен хороскоп за 22 април

12093
Дневен хороскоп за 22 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя задачата ви е да сте обективни. Може да чуете критика в свой адрес, но тя е само за ваше добро. Това е ден за осъзнатост. 

Телец

Въпреки почивния ден ще имате желание за работа. Близките ви може да не са същата вълна, така че най-добре запишете хрумванията си, за да не ги забравите.

Близнаци

Това е ден за подреждане на мислите. Има някои амбиции, от които е време да се отървете. Не го приемайте за поражение,  а погледнете реално на възможностите за успех и насочете енергията си другаде.

Рак

Това е ден, в който ще може да се насладите на вашите победи от последните дни. На хоризонта просветлява и ще усетите ефекта от това да гледате положително на нещата. 

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за уикенда

Овен Опитайте се да запазите спокойствие и да не се ангажирате с "човъркането" в стари рани, само така бихте си спестили разочаровани...

Това е ден за получаване. Много ви е дадено да имате, но трябва да го притежавате с отговорност. Нещата, които имаме не са ни само за радост - не го забравяйте.

Дева

Денят ще ви предложи сложен въпрос - истинска главоблъсканица. С учудване ще установите, че от върл противник на идеята има неща в нея, които все повече ви привличат. Способността за промяна е индикатор за развитие.

Везни

Възможни са противоречия с роднини. Колкото и да се опитвате да сте ясни, няма да ви разберат. Особено ако скривате важна част  от намеренията си. Ако усещате, че не бива да се разкривате докрай, значи нямате нужда от това, което искате.

Странните неща, които различните зодии правят, когато са сред хора

Когато комуникираме с други хора, добре е да спазваме някои норми на поведение, които ще ни помогнат да създадем приятелства, да не изг...

Скорпион

Очаква ви ден, изпълнен с приключения. В началото може да забавите старта с чудене дали сте готови за това. Не му мислете – втурвайте се през глава.

Стрелец

Със сигурност ще имате време да наваксате пропуснатото. Вместо да оплаквате съдбата си и да губите още ценно време си пуснете музика и запретнете ръкави. Не подозирате на какви подвизи сте способни.

Козирог

Как да си върнете партньора според зодията му

Овен Най-добрият начин да го убедиш да се върне при теб е да не го убеждаваш изобщо. Един Овен оценява своята независимост, дори кога...

Имате сериозни намерения, свързани с половинката ви,  но засега е рано за тях. По-добре сами си поставете ограничения, защото може би няма да се справите с прекалено бързия ход на събитията.

Водолей

Денят може да е изморителен, тъй като сте решили да изпълните всичко, което сте си набелязали. Разумно е да са откажете от някои от намеренията ви, за да ви остане и време за почивка.

Риби

Наслаждавайте се на интензивността на случващото се. Сега може да се забавлявате, както ви се иска. Избирайте дейности според вкуса ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com