Дневен хороскоп за 22 август

13499
Дневен хороскоп за 22 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Посветете този ден на рутинни работа. Не се захващайте с важни дела и дейности, които изискват максимума от силите ви и ресурсите. Дръжте езика зад зъбите си.

Телец

Не се натъжавайте ако не успеете да направите всичко, което сте планирали. Прекалено много задачи сте си поставили и е напълно нормално да не смогнете.

Близнаци

През този ден ще ви се наложи да направите компромис. Преценете кое ви е по-важно - постигането на целта или налагането на мнението ви. Няма да съжалявате ако проявите повече взаимност.

Рак

Днес най-важната ви задача ще бъде да не сътворите чутовен скандал в семейството. Ситуацията ще е излишно напрегната и има опасност само да наливате масло в огъня.

Лъв

През този ден не си позволявайте критика към никого. Бъдете максимално толерантни и търпеливи към всички, за да може и вие да получите същото отношение.

Най-голямата слабост на всяка от зодиите

Ето в какво са най-несигурни различните зодии. Овен Голямата несигурност на мъжа Овен е, че се движи прекалено бързо, независимо дали...

Дева

През този ден може да научите интересна информация, която дори да бъде определена като тайна. Направете така ,че да не излезе от вас. Сега може да помислите повече върху наученото.

Везни

Нещо не ви излиза от главата, но това не значи че то е добро за вас. Задайте си въпроса защо толкова много го искате и по отговора ще стане ясно, че това може би съвсем не е така.

Скорпион

Дневен хороскоп за 18 август

Овен Денят ще ви даде свобода на действията. Най-добре ще бъде да се заемете с намирането на начини за повишаване на доходите ви. Ва...

През този ден много хора ще се интересуват от вас. Това не бива да ви учудва, сами сте предизвикали интерес, така че сега ще трябва да отговорите на него. Все пак имате право да изберете как точно.

Стрелец

Това е ден, в който не е добре да си правите илюзии. Бъдете сигурни, че не сте единствени, чиито мечти не се сбъдват точно по начина, по който искате. Бъдете малко над желанията си.

Козирог

През този ден не търсете под вола теле. Много ясно е, че накъдето и да погледне може да се види недостатък или проблем. Въпросът е това ли търсите.

4 знака, които да ти помогнат да разбереш, че той никога няма да се ожени за теб

По-очевидно е, отколкото си мислите. Мъжете се чувстват в комфортната си среда, когато години наред излизат с една и съща жена, но не и...

Водолей

Добрите намерения не винаги са достатъчни, за да постигнем нещо. Бъдете по-амбициозни и не пренебрегвайте прекалено много интереса си.

Риби

Посоката ви е вярна, но хаотичния ход може да ви забави или обърка. Опитайте се да сте максимално балансирани и кротки в реакцията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com