Дневен хороскоп за 22 февруари

16920
Дневен хороскоп за 22 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда бъдете готови за изненади. Най-вероятно ще отпадне, планирано пътуване. Все пак бъдете готови в последния момент плановете да се променят коренно и да реагирате светкавично.

Телец

Тази сряда ще спечелите на ваша страна човек, когото до момента сте смятали за свой враг. Тези победи са най-сладки и често така се създават най-здравите приятелства.

Близнаци

Денят може да ви подскаже как да действате в сложна ситуация. От вас ще се изисква само повече наблюдателност. Отговорът ще се крие в малък детайл в ежедневието ви днес.

Рак

Този ден рискувате да забравите нещо важно. Още от сега направете важен списък на делата си за утре и… внимавайте да не го забравите, когато излизате от дома си.

Лъв

Пролетното настроение вече се усеща. Възможно е да ви хрумват странни идеи. Не си мислете, че са неизпълними. Напротив, точно сега имате всички ресурси, за да ги осъществите.

Дева

Тази сряда е подходяща за общуване. Онези, с които до сега не сте се разбирали ще са по-достъпни и лесни за убеждаване. Ще се наложи да се постараете, но няма да се лее пот.

Везни

Денят ще ви предложи множество варианти за вечерта. Ще се опитате да угодите на всички, но от това ще пострада качеството на вашето време. Сега трябва да направите тази жертва.

Скорпион

Колкото и да ви се иска нещата не винаги се развиват по нашия сценарий. Днес вие ще изпълнявате нечия роля. Не се отчайвайте – само за малко ще е.

Стрелец

Денят ще ви завари с прекрасно настроение. За да го запазите до края не хабете нерви за щяло и за нещяло. Днес няма да има събития, които да си струва да се ядосвате за тях.

Козирог

Седмичен хороскоп за 20 - 26 февруари

Овен Тази седмица гледайте да си нямате много взимане-даване със съмнителни личности. Въздържайте се от приключения, колкото и да ви е...

Тази сряда ви обещава много весели моменти. Някои от тях ще бъдат породени от грешка или объркване. Подходът с чувство за хумор ще намали значително щетите и дори ще ги превърне в позитиви.

Водолей

Тази сряда не доверявайте мислите, които са ви посетили. Напълно възможно е да са мимолетни и да не отразяват строгата ви позиция. Изказани, обаче, може да не бъдат забравени от някого и да оставят погрешно впечатление.

Риби

Тази сряда не се притеснявайте да бъдете себе си. Няма нищо лошо в това, което си мислите, особено ако то не наранява друг човек. Животът е прекалено кратък, за да държим всичко в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com