Дневен хороскоп за 22 януари

15150
Дневен хороскоп за 22 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник няма да ви е лесно да се концентрирате поради това, че околните ще ви отвличат вниманието с техните проблеми. Ако не искате това да се случи от рано предупредете, че няма да сте на линия. Това означава, че от вас ще се очакват резултати, така че не се опитвайте да се скатавате.

Телец

Този понеделник в главата ви ще е пълен хаос от идеи, коя от коя по-налудничава. Пуснете ги смело за реализация и наблюдавайте реакцията на околните. Ще се почувствате като истински новатор. На който не му е ясно, обяснете търпеливо идеите си, за да може повече хора да ги възприемат.

Близнаци

Този понеделник дори лекото разместване на нещата по бюрото ви ще ви дадат така търсения тонус и вдъхновение. Не бързайте да се захващате за нова работа, преди да сте довършили старите неща. Това само ще ви разсее и умори. Вероятно ще ви се наложи да останете до късно в офиса. 

Рак

Този понеделник е добре да бъдете напористи без да се притеснявате как това ще изглежда в очите на останалите. Целта си заслужава да загубите малко от имиджа си на добросърдечен човек. Ако проявите способност да застанете твърдо зад постъпките си и дадете смислени аргументи за тях, всичко ще е много по- лесно. 

Лъв

Седмичен хороскоп за 22-28 януари

Овен Новата седмица ще изиска от вас повече постоянство и дисциплина в служебно отношение. В личен план няма да са ви излишни и такива...

Този понеделник е ден, в който е добре да бъдете заети изцяло със себе си.  Ако ви предстои среща с важен човек се опитайте да мислите за последиците и се изкушавайте с облагите, които ви очакват в бъдеще. Вечерта дайте думата на половинката ви. Бъдете добър слушател и утешител.

Дева

Този понеделник е добре да отделите повече време за външния ви вид преди да излезете навън. Може да се окаже, че изненадващо трябва да присъстване на делова среща. Опитайте се да бъдете последователни и точни, за да можете да запазите добрите си отношения с колегите.

Везни

Този понеделник е добър момент да се изявите на работното си място. Ще имате енергия за двама и това не е за изпускане. Мозъкът ви ще работи на пълни обороти и ще блестите над всички. Внимавайте, да не се преуморите, защото ще ви трябва необичайно много време за възстановяване. Нека музиката бъде ваш верен помощник в този ден.

Изненадващо пътуване очаква 3 от зодиите до края на месеца!

Предстоящо пътуване очаква 3 зодии от хороскопа. Ето кои са късметлиите, които трябва да стягат куфарите и да са готови за излитане! З...

Скорпион

Този понеделник не приемайте случващото се около вас прекалено сериозно. Колкото и да сте изрядни в това, което вършите винаги ще се намери някой, който да не го признава. Времето, обаче, е най-добрата оценка на делата ни. Мислете в перспектива и не се съмнявайте за миг в правилността на пътя, по който сте поели.

Стрелец

Този понеделник ще имате енергия в излишък. За вас ще е най-добре да наблегнете на физическото натоварване и упражнения. Това ще разтовари умът ви и ще ви даде възможност в следващите дни да блеснете с много добри предложения в служебен аспект.

Козирог 

Това са 3-те зодии, които не могат да взимат решения!

Не разчитайте на тях! Могат да ви влудят с дългите си размишления и чудене, което сякаш отнема цяла вечност. Винаги сравняват дълго и о...

Този понеделник страстта ще напира във вас, но прекалената сила на чувствата ви може да уплаши човека, когото харесвате. Съсредоточете се върху нещата, които имате да вършите, а те никак не са малко. Любовта оставете за сънищата.

Водолей

Този понеделник пазете гърлото си, не излизайте без шал. Бъдете умерени в желанията си и не изпадайте в депресия от факта, че не всичко е в розови оттенъци. Освен това не забравяйте, че другите хора не могат да четат мислите ви.

Риби

Този понеделник не забравяйте, че ключът към всичко са положителните емоции. Забравете за завистта и съжалението, наблегнете на любовта. Обадете се на ваш приятел, с когото наскоро сте се скарали и му се извинете. Предложете му да се видите на ваше любимо място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com