Дневен хороскоп за 23 април

10852
Дневен хороскоп за 23 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден може да си позволите повече естественост в поведението ви, стига това да не пречи на работата ви. в противен случай ще трябва да давате обяснения за постъпките ви.

Телец

Това, което ще получите днес ще е много по-красиво, отколкото сте си го представяли. Засега задръжте радостта от постижението си. В работата не забавяйте темпото. Имате още много работа преди да започнете да празнувате.

Близнаци 

Това е ден, в който да помислите добре какво трябва промените в живота си и да го направите, колкото се може по-бързо. Самите вие осъзнавате, че повече така не може.

Рак

Ако попаднете в спор с половинката ви най-доброто, което може да направите е да се усмихнете  и да изкажете съгласие. Това наистина ще допринесе за доброто на връзката ви.

Лъв

Седмичен хороскоп за 23-29 април

Овен През тази седмица е много важно да мобилизирате силите си, за да довършите започнатото в работата ви. С проявата на последователн...

През този ден може да получите незаслужена критика. Въпреки това действието ще задейства желанието ви за предприемането на стъпки към дълго чакана промяна.

Дева

Това е ден за приятни срещи със стари приятели. Извлечете най-доброто от спомените - равносметката за вашето израстване, а не тъжното от факта, че нищо не може да се върне.

Везни

Помислете за това, което имате. То никак не е малко и поводите ви за гордост са много повече, отколкото причините да сте сърдити на Съдбата.

Ето коя отличителна черта във всяка зодия ви кара да се влюбите

Всеки човек е уникален със своя характер и отличителни черти, които го правят достоен за обичане. Без значение дали става въпрос за уни...

Скорпион

Очаква ви приятен ден, независимо, че е понеделник. Бъдете устремени в търсенето на вашето щастие. В борбата за него няма формули и правила.

Стрелец

Този понеделник е добре да се опитате да сдържите емоциите си. Изчакайте, докато идеята се изясни напълно. Засега не е добре да се отклонявате от пътя си. 

Козирог

Голите чистачки - какви ги предпочитат мъжете?

Клиентите на британската компания Naturist Cleaners, която предлага услугата - гола чистачка предпочитат не много млади и закръглени же...

Очаква ви изненадваща проява от страна на ваш приятел, за когото сте имали съвсем друго мнение. Не пропускайте да изразите задоволството си от приятната си изненада. 

Водолей

Денят ви обещава сбъдване на желание. Чакали сте го отдавна, така че няма защо да си мислите, че не го заслужавате. Бъдете щастливи! 

Риби

Този ден ви е даден за анализ. Въздържайте се от крайни действия. Ако все пак се налага потърсете съвет от най-сериозният ви приятел. Не експериментирайте. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com