Дневен хороскоп за 23 август

11007
Дневен хороскоп за 23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще бъде подходящ за приключването на вече започнали мащабни проекти, свързани с голяма печалба. Очакват ви и добри новини във връзка с пътуване чужбина и съдебен спор.

Телец

През този ден заложете на добре познатото. Експерименти и опитване на нови неща не са препоръчителни. Резултатите няма да са удовлетворителни. Не предприемайте рискове

Близнаци

През този ден се оставете на удоволствието от изненадата. Добре познатото старо може да ви отегчи безумно, заслужавате да се разнообразите.

Рак

Работата днес няма да ви спори, така че изобщо не се захващайте с нея. В любовта обаче ще е друго нещо. Там ви очакват истински приятните мигове.

Лъв

Седмичен хороскоп за 21-27 август

Овен През тази седмица не отстъпвайте от принципите си. Някой може да се опита да разклати вярата ви в постигнатото и да да промени н...

Началото на деня може да ви се стори скучно. Заемете се с недовършени дела. От там ще изскочи нещо, на което преди не сте обърнали внимание, но сега ще ви изненада приятно.

Дева

Денят е подходящ за постигането на лични цели, свързани с дома ви. Очаква ви успех собено ако първите стъпки по постигането им са били напарвени във миналото.

Везни

Посветете деня на въпросите, свързани с отношенията в семейството. Не се страхувайте да покажете истинските си чувства. Възможно е да се развали кухненски уред.

9 неща, за които ДОБРИТЕ момчета никога не биха молили

Вие сте приятелката му, а не неговата прислужница или секретарка. Тези момчета добре осъзнават факта, че перфектната връзка се гради на...

Скорпион

Денят ще е успешен за онези от вас, които успеят да прояват повече фантазия и творечство в работата си. Бъдете пестеливи в разходването на средства.

Стрелец

Много малко усилия ще са ви необходими, за да постигнете дисциплина, която да ви позволи да постигнете замисленото. Просто действайте без да се замисляте и няма да разберете кога сте отметнали задачите си.

Козирог

10 неща, които се случват, когато намериш ДОБРОТО момче след ужасна връзка

Има връзки, които до такава степен изпиват силите ти, че след края им търсиш спасителна сламка, за която да се хванеш. Разочарованието ...

Успехът ви днес ще се дължи на вашата последователност и настойчивост. Бъдете по-упорити от обикновено. Емоциите оставете за друг ден.

Водолей

Денят не е подходящ за романтични преживявания. Отношенията с противоположния пол няма да се радват на успех. Наблегнете на удовлетворяването на вашите собствени нужди.

Риби

Денят е подходящ за разчистване. Ще може да прецените трезво от какво имате нужда и от какво не. Въздържайте се от вземането на важни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com