Дневен хороскоп за 23 февруари

21547
Дневен хороскоп за 23 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес е добре да си признаете ваше пропуск. Стореното не е толкова страшно, а крачката, на която ще се решите пред близкия ви човек ще го трогне и промени отношението му към вас в положителна насока.

Телец

Този петък посветете часовете си на търсенето на красотата във вас самите. Рутината ви е превзела прекалено и рискувате да забравите истинския си образ, а той е доста добър.

Близнаци

Интуицията ви днес няма да ви подведе. Освен това отделете повече време на децата и отговорете на всичките им въпроси. Фантазията ще ви помогне, може дори да измислите ваша собствена приказка.

Рак

През този ден положете усилия да се чувствате добре в собствената ви кожа. Не сте склонни на компромис с член на вашето семейство. Това ще се отрази на самочувствието ви. Помислете добре дали наистина си заслужава да сте толкова горди.

Лъв

Тези 3 зодии са родени да бъдат майки

Има различни видове майки – някои са "готини", а други държат на традициите, предавани от поколения. Има такива, които обучават ...

Това е ден, в който ще имате нужда от двойна доза оптимизъм. Сега трябва да гледате по-свежо на нещата. От притеснения и тревоги ситуацията няма да се промени към по-добро. Стегнете се и потърсете разумно решение, но не стойте на едно място.

Дева

През този ден може да се чувствате прекалено тревожни. Ако сегашното положение ви се струва нетърпимо, като начало заминете за няколко дни сами и надалеч, за да може да се освободите от обстановката и да прочистите главата си.

Везни

През този ден заложете на шопинг терапията. Имат заделени средства, които може да ви помогнат в преодоляването на зимната потиснатост. Все пак не прекалявайте с харченето.

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица

Вижте какви изненади са ви приготвили звездите за новата седмица. Овен През новата седмица решенията ще взимате заедно с половинката ...

Скорпион

През този ден бъдете по-мнителни и внимателни към колеги и началници. Всичко, свързано с работата ще е несигурно и неясно, независимо колко примамливо изглежда на пръв поглед. Вглъбете в себе си и изяснете целите си.

Стрелец

Този петък ви очаква добра новина от роднини. Относно служебен въпрос най-доброто решение се намира във вас самите. Ако може направете така, че да заминете по-бързо далеч от града и да обмислите на спокойствие идеите си за нов живот.

Козирог

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

Овен През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, ...

Това е ден, в който е добре да сте пестеливи. Ще ви се наложи да направите баланс на сметките ви, за да не се окажете през опасността да излезете на "червено".

Водолей

През този ден имайте повече вяра на усещанията ви за другите. Каквото и да се случва около вас имайте доверие на това, което душата ви подсказва.

Риби

Това е ден, в който лесно може да постигнете хармония в семейството ви. Близките ви имат нужда от вас и от помощта ви. Ако се налага откажете покана за излизане, за да може да сте полезни у дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com