Дневен хороскоп за 23 януари

14881
Дневен хороскоп за 23 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес любимият ви човек ще има нужда от вашата подкрепа. Сега освен думите ще са нужни и действия от ваша страна. Нищо толкова героично не се очаква от ваша страна, така че сте напълно способни да се справите.

Телец

Тази сряда само вие ще може да помогнете на любимия ви човек, като направите всичко възможно да подобрите настроението му. Няма да ви е лесно, но ще може да направите така, че стореното да има дълготраен ефект.

Близнаци

Днес трябва да положите повече усилия в общуването си с любимия ви човек. На него или на нея ще му е трудно да разбере шегите ви, за това най-добре бъдете достатъчно ясни и сериозни.

Рак

Това е ден за взимането на крайни решения, но си заслужава да си помислите сериозно как и кога да ги осъществите. Ако касаят друг човек - обсъдете го с партньора си.

Лъв

Обезглавен, но жив - учени отложиха смъртта на мозъка

Учените се опитват да създадат човешки мозък или такъв на други животни, максимално доближаващ се до истинския. Това е важно за експери...

През този ден независимостта на партньора ви може да ви издразни. Това пък от своя страна може да доведе до сериозен конфликт. Най-добре помислете добре  дали изобщо да реагирате.

Дева

Днес не бързайте да се сърдите прекалено, защото в крайна сметка може да се окажете загубили от цялата история. Помислете, че не само вие имате желания и претенции.

Везни

Днес не споделяйте тайни и планове. Засега дръжте идеите си за себе си. Има риск да бъдат откраднати или опорочени, ако ги разгласите.

Седмичен хороскоп за 21-27 януари

Овен През тази седмица не пришпорвайте събитията. Именно така ще постигнете желаните резултати. В противен случай ще се изнервите и ня...

Скорпион

Самостоятелните представители на знака може да имат своя звезден час. Сега е подходящ ден да излезете и да се огледате за това, което ви липсва в личния живот.

Стрелец

Днес не търсете под телето вол. Бъдете сигурни в себе си и връзката ви. Никой не ви мисли злото, нито пък някой се опитва да ви излъже.

Козирог

Няколко любопитни факта за бургерите, които може би не знаете

Бургерите - някога смятани за типична храна за американците, днес са част от ежедневните хранителни навици за хората в световен мащаб. ...

Днес не разчитайте на съчувствието на другите. Никой не е длъжен да е във вашето настроение, а и не всички имат необходимото време да ви обърнат внимание. Една дълга разходка ще ви разсее приятно.

Водолей

Днес ви очаква приятна среща. Опитайте се да не си правите прекалено големи планове за човека, с когото се виждате. Оставете нещата да се развиват от само себе си.

Риби

Няма да ви е лесно да постигнете това, което мечтаете. Може би просто сте сбъркали човека, от когото го очаквате. Дали не е време за промяна?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com