Дневен хороскоп за 23 октомври

10963
Дневен хороскоп за 23 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ви предстоят много предизвикателства. Не се вайкайте, защото всъщност всичко, което ви се случи сте го искали. Друг е въпросът, че не сте си представяли, че ще се случи наведнъж.

Телец

През този ден е добре да се сетите за свои роднини, които отдавна чакат да им се обадите и да ги посетите. Не забравяйте да занесете необходими за тях неща.

Близнаци

Денят ще премине като песен. Това не означава, че всичко ще е монотонно. Обърнете повече внимание на половинката ви, отдавна се опитва да ви каже нещо.

Рак

Тази неделя може да ви се стори безкрайна от емоции. За да не се уморите прекалено много оставете своите интереси на заден план и бъдете изцяло на разположение на нужните на партньора ви. Това ще ви накара да се чувствате добре.

Лъв

Тази неделя е подходяща за покупки. Някои от тях ще са спонтанни, но всичките ще ви доставят радост, а и ще са полезни. Много вероятно е вечерта да бъдете поканени изненадващо на гости.

Дева

Денят предразполага към някои неразбирателства с близките ви хора. Самата истина е, че не са перфектни като вас. Проблемът е в това, че не могат да бъдат. Приемете го!

Везни

Сега не е много ясно в коя посока искате да поемете. Най-добре си дайте почивка. Трескавото търсене на изход само ще умори. Много скоро решението ще се появи от само себе си.

Скорпион

Тази неделя може да си позволите повече разточителство. Както и да си дадете повече свобода. Това може да предизвика недоволство от страна на партньора ви. Изяснете правилата помежду си.

Стрелец

През този ден е необходимо да бъдете по-предпазливи. Не казвайте веднага това, което ви хрумва, тъй като може да нараните близък човек. Бъдете добронамерени.

Козирог

Сега е моментът да изясните противоречията, които имате с партньора си. Измъчват ви от дълго време, няма нищо страшно в разговора. Просто да се нацупите е детинско.

ЛЮБОВЕН хороскоп за есен 2016

Овен - През тази есен не позволявайте на някаква стара тръпка да отклони вниманието ви. Щом става дума за любов, жената Овен е страстн...

Водолей

Опитайте се да видите с очите на другите гледната точка по въпрос, по който имате коренни различия с партньора ви. Покажете, че уважавате правото му на мнение и ще получите същото.

Риби

Тази неделя е много важно да изхвърлите целия товар от главата си. На хоризонта просветлява и е много важно да продължите да виждате в същите светли тонове. Имате достатъчно причини за това.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com