Дневен хороскоп за 23 юни

21906
Дневен хороскоп за 23 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Колкото и да не ви се вярва правилата понякога важат, това означава, че и трябва да се спазват. Или поне направете така, че да сте сигурни, че сте опитали всички общопризнати начини за действие.

Телец

Денят предполага сериозен разговор с член на семейството. Не може да го отлагате повече. В името на спокойното бъдеще ще трябва да направите някои компромиси. Спазвайте доброто възпитание.

Близнаци

Денят ще бъде незабравим след непланирана среща с ваш скъп приятел. Не се колебайте да разпуснете, петък е все пак. Предупредете у дома, че ще закъснеете, за да няма сърдити.

Рак

Бъдете по-умерени. Не че това е гаранцията, че замисленото ще се получи, но поне не си поставяйте сами ограничения. Много вероятно е да имате по-добри шансове отколкото предполагате, на които да си попречите сами.

Лъв

Денят ще е напрегнат, но ще може да разпуснете още в ранния следобяд. Ще има колеги, които да ви отменят. Не се колебайте да ги помолите за това.

Дева

Настроени сте апатично, но достатъчно, за да давате оценки. Много е важно точно сега да се въздържате от такива, особено ако не сте запознати с обстоятелствата.

Везни

Бъдете по-търпеливи към близките си. Те изпитват своите трудности в момента. Натякването не води до нищо добро. Представете си, че сте на тяхно място.

6-те зодии, които ще се влюбят това ЛЯТО

Предстои ни доста романтично лято. Половината от зодиите имат голям шанс да се влюбят и да намерят своята половинка, която толко дълго ...

Скорпион

Преценете добре рисковете. Изпълнението на ваше желание по-скоро ще ви донесе неприятности, а удоволствието ще отмине прекалено бързо. Бъдете далновидни.

Стрелец

Изолирали сте се от някои процеси и сега ще ви е нужно време да се адаптирате. На останалите също, така че се заредете с търпение, докато отношенията се върнат на същото ниво.

Козирог

Зодията издава каква приятелка си

Приятелството е безценно, защото: "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш такъв!", Ралф Уолдо Емерсън. Те са до нас в най-хубав...

Предстои ви ден, в който е добре да покажете борбеността си. Ако искате да постигнете целта си точно днес не трябва да се отказвате. Времето ще мине по-бързо, отколкото сте си го представяли.

Водолей

Колкото и да ви е странно близките и приятелите ви ви обичат и ценят много. Но и те имат своите нелеки моменти. Опитайте се да сте по-разбиращи и търпеливи.

Риби

Денят ще ви предложи предизвикателство, което ще е напълно по силите ви, въпреки че няма да сте на това мнение. Не се съмнявайте в себе си и се впуснете в него. Ще учудите и себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com