X
 
 

Дневен хороскоп за 24 април

11860 0
Дневен хороскоп за 24 април
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Провалените планове от миналите дни може да се осъществят още в този ден при малко находчивост от ваша страна. Ексцентричните идеи не са ви в природата, затова не разчитайте на тях. На хоризонта се очертава сериозно сътрудничество или важен договор.

Телец

Тази сряда си направете заслужен подарък, обадете се на стари и верни приятели – време е да подновите контактите с някои от тях. Неочаквана новина може да ви зарадва или набързо да решите да направите кратко пътуване.

Близнаци

Тази сряда може да дочакате признание в работата, от което е добре бързо да се възползвате. То може да се отрази положително на доходите ви, но е необходимо да покажете, че го заслужавате. Краят на седмицата е време, което да посветите на себе си. Само не се набърквайте в интриги.

Рак

Това е ден за приятели – за срещи и приятни моменти, но и за полезни неща. Точно приятел може да ви удари едно рамо там, където имате най-много нужда. За някои от вас тази помощ може да е финансова, а други точно сега да оценят по-практичните хора около себе си.

Лъв

През този ден е необходимо да вложите малко повече упоритост и търпение, но не чакайте светкавични резултати. Денят може да приключи в приятна компания. Не отвръщайте язвително на забележките на по-възрастни роднини.

Дева

Тази сряда се пазете от настинки и от грешки, ако почивните дни за вас са работни. Ако все пак подобно нещо се случи, не е повод да изпадате в депресия, а бързо да си вземете бележка. Избягвайте споровете, особено ако те са с началника.

Везни

Тази сряда някои от вас отсега ще се загрижат за покупки за дома си или ще правят размествания и ремонти. Улисани в пазаруване, гледайте да не останете без стотинка, затова добре си правете сметката и не харчете повече от това, което сте предвидили.

Скорпион

Тази сряда е възможно в общуването да получите отговори на отдавна вълнуващи ви проблеми и да ви посочат верните решения. Някои може да получат неочаквано възнаграждение, а други – ново служебно предложение, което обещава да е по-добро във финансов план.

Стрелец

Тази сряда може да получите странични доходи, свързани с работа, която няма да имате желание да разгласявате. Приятна суматоха ви очаква в дома и неочаквано може да ви дойдат на гости роднини или приятели.

Козирог

Тази сряда напрежението в служебен план ще се разсее и може спокойно да се обърнете към началството, за да изгладите спорни въпроси. Същото се отнася и за романтичната връзка – време е да си поговорите и да разсеете подозренията на половинката за вашето поведение.

Водолей

Малка, но заслужена радост очаква някои от вас още в този ден. Може да е признание на заслугите ви и нека тя да ви послужи като стимул да станете още по-отговорни, тъй като някои от вас са на прага на важни събития в служебен план. Сега е моментът да инвестирате в бизнес начинание.

Риби

Тази сряда обърнете внимание на репутацията и авторитета, които имате сред другите. Коригирайте поведението си към по-сериозно и покажете, че можете да носите отговорност. Това е печелившата стратегия за постигането ви на успех в работата – заложете на нея за месец напред.

Actualno.com

Етикети: