Дневен хороскоп за 24 август

12590
Дневен хороскоп за 24 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден бъдете по-внимателни, въздържани и точни във всичко, което правите. Някой дебне момента, в който да ви хване в грешка, не му позволявайте.

Телец

През този ден няма да сте в най-добрата си форма, но пред вас ще се открият нови източници на духовни сили, мъдрост, знания и разбирания за света. Опитайте се да научите колкото се може повече.

Дневен хороскоп за 23 август

Овен Денят ще бъде подходящ за приключването на вече започнали мащабни проекти, свързани с голяма печалба. Очакват ви и добри новини в...

Близнаци

През този ден не участвайте в споровете и то най-вече в работата си. Изложете аргументите си и изчакайте другата страна да узрее за тях. Така ще е по-лесно и за двете страни.

Рак

Този четвъртък направете усилие, за да освободите от всичко излишно, както в себе си, така и в дома, и на работното ви място. У дома изхвърлете всичко ненужно.

Лъв

4 знака, които да ти помогнат да разбереш, че той никога няма да се ожени за теб

По-очевидно е, отколкото си мислите. Мъжете се чувстват в комфортната си среда, когато години наред излизат с една и съща жена, но не и...

През този ден ще усетите, че в напоследък сте преизпълнили плановете и вече спокойно можете да оставите активните действия и да преминете към заслужена почивка. Не си измисляйте излишни задачи.

Дева

Този четвъртък ще ви се наложи да работите здраво, при това на високи обороти. Дейността ви ще привлече вниманието на околните и ще сте в течение на всичко случващо се. Ако се стремите да докажете лидерските си качества – точно сега ще постигнете желаното.

Везни

През този ден всичко ще бъде в пъти по-добре от изминалите дни. Не забравяйте, че добронамереността прави чудеса. Очаква ви приятен подарък от страна на половинката ви.

11 сигурни знака, че си играе с теб...и трябва да го напуснеш

Мъжете винаги показват своите намерения с действията си. Въпросът е да знаеш за какво да се оглеждаш. Предлагаме ви няколко сигурни зна...

Скорпион

Този ден ще е различен. Ще са ви нужни повече усилия, за да се впишете в екипната работа. Ако може да си го позволите, останете да работите от дома.

Стрелец

Този четвъртък съществува риск да станете пионка в нечии интриги. Не се подавайте на такива манипулации и категорично отхвърлете всякакви опити да си играят с вас.

Козирог

Мъжете не понасят тези 6 неща

Почти всяка жена е имала неуспешни връзки, като понякога причините са доста очевидни. Ако правите едно от следните 6 неща, не се изне...

През този ден поставете на първо място въпросите, свързани със семейството ви. Намерете повече време за близките ви и се вслушайте внимателно в думите им.

Водолей

През този ден не си правете илюзиите, че ще можете да останете насаме със себе си. Търпеливо изчакайте вечерта, в противен случай ще се изнервите излишно.

Риби

Днес свалете розовите очила. Може да си позволите забавления, които само вие сте решили, че искате. Не участвайте в ничии планове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com