Дневен хороскоп за 24 февруари

13732
Дневен хороскоп за 24 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък може да си направите пролетно парти. Все пак не забравяйте топлите дрешки, защото вечер си е истинска зима, все още. Важното е, обаче, че от всякъде надничат кокичета.

Телец

Този петък си поставете по-високи цели за изпълнение. Не само, че ще можете да ги постигнете, но и ще надскочите себе си. Вечерта напълно заслужавате да отпразнувате постигнатото.

Близнаци

Днес не се опитвайте да избягате от себе си. Колкото и да се въртите и сучете все в една посока ще ви дърпа. В един момент ще се уморите и пак ще се окажете там, където искате.

Рак

Денят ще ви предложи занимания повечето, от които до момента не сте познавали. Не бъдете прекалено подозрителни. Със сигурност поне една от дейностите ще ви стане любима.

Лъв

Денят ще ви отведе в неподозирани посоки. Толкова сте отегчени, че никой няма да ви обвини ако пожелаете да се откъснете от рутината. Следвайте единствено собствените си желания.

Дева

Този петък може да е началото на един незабравим уикенд за вас. Дори да загубите повече време в приготовления не съжалявайте за изгубената отпуска. Важното е, че ще ви останат незабравими спомени.

Везни

Днес може да срещнете другото си Аз в лицето на нов приятел. Обвързаните представители на знака да не прибързват с крайните изводи. Често това, което бързо се пали, също така бързо и изгаря.

Скорпион

Днес наблегнете на тъмната страна от характера ви. Ще трябва да разкриете част от нея на партньора си. Все пак не се събираме само за добро. Не се притеснявате за реакцията.

Стрелец

Днес ще получите важно обаждане и много добра новина, която обаче ще размести всичките ви планове. Ще ви е наистина трудно да решите какво да направите. Все от нещо ще трябва да се лишите.

Козирог

Зодия Риби: Защо не можем без тях?

Днес кой ли не пише за астрология и информацията ни залива от всякъде. Така вече всички знаят, че последната - 12-та зодия Риби е най-н...

Този ден може да преоткриете стар приятел. На бял свят ще излязат някои тайни или ваши заблуди. Ще разберете, че сте действали неправилно. Поучете се от грешката си.

Водолей

Този петък ще разберете, че не е толкова лошо понякога да изненадвате хората около себе си. Проявете симпатии към нещо, към което сте били резервирани. Ще учудите не само останалите, но и себе си.

Риби

Този петък се пазете от себе си. Понякога хубавите неща са само във вашата глава. Най-добре си останете у дома и се отдайте на любимото си изкуство. Резултатът ще бъде повече от прекрасен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com