Дневен хороскоп за 24 януари

28789
Дневен хороскоп за 24 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не всичко, което блести е скъпоценност, но изкушението винаги е голямо. Сега обаче няма защо да не му се противите. Колкото по-бързо ви се махне от главата - толкова по-добре.

Телец

През този ден ще сте изпълнени с ентусиазъм. Това ще накара мнозина да ви завиждат и да се опитат да помрачат вдъхновението ви. Не им го позволявайте.

Близнаци

Задачата ви днес е да се погрижите за доброто настроение на близките ви. Слагайте усмивката и се въоръжете с най-оптимистичните ви фрази.

Рак

Това е ден, в който да си мерите приказките. Най-добре да премълчите, отколкото да кажете нещо излишно, за което много, ама много ще съжалявате в бъдеще.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 21-25 януари

Овен Не е изключено да се чувствате така, сякаш любовният ви живот "буксува" на място. Това може да е далеч от реалността, но вие все ...

Днес ще бъдете търсен утешител. Помислете колко много ще помогнете да човека до вас. Дайте помощта си, но само ако е търсена, не се натрапвайте.

Дева

Това е ден за активни действия. Потърсете най-доброто поле за изява, където сте сигурни, че няма да има вероятност за провал.

Везни

Този четвъртък умението ви да се поставите на мястото на другия ще ви бъде от изключителна полза. Това важи, както за приятели, така и за врагове.

Добрият съпруг не е въпрос на късмет

Всеки петък съпругът ми води децата на училище. Те са и негови деца, така че не би трябвало да е кой знае каква работа бащата да заведе...

Скорпион

Днес не поемайте излишна отговорност. Искате да се докажете, но в стремежа ви ще се натоварите прекалено и може да се провалите още с първите ви крачки.

Стрелец

Днес може да очаквате помощ от близък човек. Добре е да заявите интерес за други въпроси от живота, за да не изглежда молбата ви прекалено материалистична.

Козирог

10 въпроса, които да зададеш на първа среща, ако искаш нещата да се получат

Бракоразводните адвокати и семейни психолози са точните хора, които да ви помогнат да разпознаете червените знамена на връзките. Техния...

Не забравяйте, че доброто първо впечатление може да означава точно обратното. Бъдете внимателни при нови запознанства и информацията за себе си, която споделяте.

Водолей

През този ден не се доверявайте на интуицията си. Понякога и тя греши или поне има нужда от сериозни доказателства от по-рационален характер.

Риби

Този четвъртък не започвайте война с никого. Ако някой не може да ви разбере не хабете напразни усилия в това да му обясните нещата. Помислете какво толкова ви  свързва с този човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com