Дневен хороскоп за 24 март

17626
Дневен хороскоп за 24 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота ще ви предостави много възможности за самоизразяване. Недейте да скромничите, но и не се изхвърляйте. Сега е важно да сте максимално естествени.

Телец

Ако сега не направите първите крачки към мечтата си – рискувате то да остане само една мечта.  Животът обича смелите. Какъвто и да е резултата ще сте били верни на желанията си.

Близнаци

Тази събота ще нанесе своите корекции в плановете ви. Няма да има какво да направите. Намерете положителното в цялата ситуация  - със сигурност ще има и такъв момент. 

Рак

Денят ще ви донесе много подаръци. Някои дори ще са късметлии да получат материални и нематериални.  Със сигурност сте късметлии и не забравяйте да направите добро, за да се отблагодарите на съдбата.

Лъв

Ето каква е сродната ти душа според зодията ти

Сродната душа е човекът, който ни разбира, обича и подкрепя точно такива, каквито сме. Човекът, който ни дава сигурност и пространство ...

Ако днес трябва да направите избор, направете всичко възможно, за да отложите това. Не допускайте да бъдете притиснати до стената. Сега е момент за изчакване, не за действие. 

Дева

Тази събота не обещавайте нищо. Нито на себе си, нито на някой друг. Ще сте изпълнени с най-добри намерения, но способностите ви няма да ви позволят да се справите с това, което искате.

Везни

Денят ще ви донесе разнообразие, което дори на вас ще ви е трудно да понесете.  Ако информацията ви  дойде прекалено много, опитайте се просто да се „изключите“ и да останете само в ролята на наблюдател.

Ето как всеки зодиакален знак се справя в моменти на криза

В живота на всеки човек се случва да има кризи. Независимо дали става въпрос за личните отношения, връзките или работата, не е важно ка...

Скорпион 

Тази събота е от изключителна важност да сте на висота,  каквото и да правите.  Вечерта може да получите изненадващо обаждане от човек, когото почти сте забравили.

Стрелец

Тази събота посветете на грижата за животните. Посетете приют, където да помогнете, а ако нямате домашен любимец може да обмислите вероятността да осиновите.  Не мислете за трудностите, любовта, която ще получите ще е много повече.

Козирог

Ето защо Овенът е ИДЕАЛНИЯТ партньор

Овните са първият зодиакален знак от календара и притежават "суровата" енергия, неприсъща на нито една от следващите зодии. Ето защо с...

Тази събота е добре да се погрижите за вашия личен комфорт и душата си. Откъснете се електронните джаджи, разходете се или посетете театър или изложба. Може и да се затворите у дома с книга.

Водолей

Тази събота се  спомнете за дадено обещание. Колкото и да е незначително да ви се струва то, неизпълнението му може да доведе до голямо разочарование у човек, който е важен за вас.

Риби

Тази събота може да ви напомни за ваши действия, които с удоволствие бихте забравили. Всеки има подобни моменти в живота си. Важното е да сте го осъзнали и повече да не го допускате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com