Дневен хороскоп за 24 март

9589
Дневен хороскоп за 24 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Парите не са всичко и не подчинявайте деня в мисли за финансови проблеми. Неделята ще ви предложи много приятни моменти само остава да ги забележите.

Телец

Тази неделя не се подавайте на излишно усложняване на дадена ситуация. Ако имате нужда от емоции отидете на кино, но не вкарвайте драма в живота ви.

Близнаци

Това е ден, който да прекарате извън дома. Сега ще сте изключително чаровни, така че не пропускайте да се възползвате от предимствата, които това ще ви даде.

Рак

Тази неделя в главата ви може да нахлуят спомени, някои от които не много приятни. Не им давайте господство над душата ви. Важното е, че са останали в миналото.

Лъв

4-те най-предпочитани зодии жени от мъжете

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек завинаги. Някои жени имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това ...

Тази неделя не поставяйте граници на въображението ди. Рисувайте мечтите си смело и с размах. Тук поне може да имате пълна свобода. 

Дева

Тази неделя може да научите лоша новина за някого. Ако проблемът не е ваш няма смисъл да хабите време и нерви във вайкане. 

Везни

Тази неделя може да ви уплаши съзнанието за приближаващ краен срок. Вие най-добре знаете какво и колко от почивката си може да жертвате за работа. 

5-те най-ревниви ЗОДИИ

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много пр...

Скорпион

Очаква ви интензивен ден, в който ще може да се заемете с много неща. Рискувате, обаче, да се преуморите до толкова, че да имате нужда от още един почивен ден.

Стрелец

Днес ще бъдете като буре с барут. Но реално не сте това. Имайте пълен контрол над емоциите си и не позволявайте на никой да се възползва от слабостите ви. 

Козирог

Двете зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са двете зо...

Тази неделя може да се сблъскате с някои малки неудобства. Не преувеличавайте стойността им. Реално, те не са способни да развалят деня ви.

Водолей

Днес с чиста съвест може да посветите времето си само и единствено на себе си. Не се колебайте да отказвате предложения, които не са ви по сърце.

Риби

Тази неделя не правете компромиси със желанията ви, дори тяхното изпълнение да ви коства много усилия. Трудни неща се случват трудно, но точно в това е ценността им. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com