Дневен хороскоп за 24 септември

14460
Дневен хороскоп за 24 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не се отдавайте на чувството на обреченост, което е възможно да ви обземе и не си мислете, че не можете да промените нищо. Само една капка оптимизъм и половин усмивка ще направят чудеса.

Телец

Този вторник ще ви измъчи, но проблемът е само в главата ви. Със същата сила може да се накарате да приемете деня като поле за изява. Само да решите и може да свършите чудеса!

Близнаци

Този вторник мнозина ще завиждат на усмивката ви. Понеделник е, а вие сияете. Някой ще има нужда от вашия заряд. Не бъдете егоисти и споделете щастието си.

Рак

Този вторник ще се изправите пред много възможности, което от една страна е добре, но от друга ще ви накара да се лутате измежду няколко възможности. Най-добре е да не бързате, а внимателно да обмислите всичко като страничен наблюдател.

Лъв

Този вторник ще ви е нужен съвет. Да, вие знаете и можете всичко, но сега е наистина ценно и важно да потърсите съвет и дори помощ. А вие имате около себе си много хора, които с радост биха се отзовали.

Дева

Този вторник задачата ви  е да бъдете толерантни. Първо, заради хората, които всъщност не бихте искали да нараните и второ- заради собствения ви образ, който не е добре да компрометирате.

Везни

Този вторник ще си мислите, че сте отговорни за всичко, което се случва около вас. Състоянието ви е знак, че сте поели твърде много товар и е време да се освободите от част от него.

Скорпион

Понякога и най-малкото камъче може да преобърне каруцата. Затова днес се вглеждайте в детайлите и не пропускайте нищо, а вие добре го можете.

Стрелец

Този вторник ще трябва да премисляте нещата по много пъти преди да вземете някакво решение. В никакъв случай не позволявайте емоциите да ви водят, колкото и да сте наранени. Направо направете обратното на първото, което ви е хрумнало.

Козирог

Седмичен хороскоп за 23-29 септември

Овен Новата седмица ще бъде изпълнена с романтика и промени. Мислите, чувствата и обстоятелствата в живота ви ще бъдат подложени на ко...

Този вторник ви очакват изненади и промени. Може би ще се почувствате неподготвени, но ако се замислите, тайничко сте се надявали на нещо ново. Запретнете ръкави и  приемете предизвикателството.

Водолей

Този вторник ще ви се наложи да се върнете назад, за да поправите някои грешки, без котето не може да продължите напред. Нека това не ви отчайва, а амбицира. Понякога е по-добре да се започне на чисто.

Риби

Този вторник може да откриете нещо, което сте си мислили, че отдавна сте загубили. Възможно е това да е някаква дребна вещ, но и нещо по-важно. Ако срещнете някой, който ви е бил скъп, не го губете отново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com