Дневен хороскоп за 24 септември

14496
Дневен хороскоп за 24 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не се отдавайте на чувството на обреченост, което е възможно да ви обземе и не си мислете, че не можете да промените нищо. Само една капка оптимизъм и половин усмивка ще направят чудеса.

Телец

Този вторник ще ви измъчи, но проблемът е само в главата ви. Със същата сила може да се накарате да приемете деня като поле за изява. Само да решите и може да свършите чудеса!

Близнаци

Този вторник мнозина ще завиждат на усмивката ви. Понеделник е, а вие сияете. Някой ще има нужда от вашия заряд. Не бъдете егоисти и споделете щастието си.

Рак

Този вторник ще се изправите пред много възможности, което от една страна е добре, но от друга ще ви накара да се лутате измежду няколко възможности. Най-добре е да не бързате, а внимателно да обмислите всичко като страничен наблюдател.

Лъв

Този вторник ще ви е нужен съвет. Да, вие знаете и можете всичко, но сега е наистина ценно и важно да потърсите съвет и дори помощ. А вие имате около себе си много хора, които с радост биха се отзовали.

Дева

Този вторник задачата ви  е да бъдете толерантни. Първо, заради хората, които всъщност не бихте искали да нараните и второ- заради собствения ви образ, който не е добре да компрометирате.

Везни

Този вторник ще си мислите, че сте отговорни за всичко, което се случва около вас. Състоянието ви е знак, че сте поели твърде много товар и е време да се освободите от част от него.

Скорпион

Понякога и най-малкото камъче може да преобърне каруцата. Затова днес се вглеждайте в детайлите и не пропускайте нищо, а вие добре го можете.

Стрелец

Този вторник ще трябва да премисляте нещата по много пъти преди да вземете някакво решение. В никакъв случай не позволявайте емоциите да ви водят, колкото и да сте наранени. Направо направете обратното на първото, което ви е хрумнало.

Козирог

Седмичен хороскоп за 23-29 септември

Овен Новата седмица ще бъде изпълнена с романтика и промени. Мислите, чувствата и обстоятелствата в живота ви ще бъдат подложени на ко...

Този вторник ви очакват изненади и промени. Може би ще се почувствате неподготвени, но ако се замислите, тайничко сте се надявали на нещо ново. Запретнете ръкави и  приемете предизвикателството.

Водолей

Този вторник ще ви се наложи да се върнете назад, за да поправите някои грешки, без котето не може да продължите напред. Нека това не ви отчайва, а амбицира. Понякога е по-добре да се започне на чисто.

Риби

Този вторник може да откриете нещо, което сте си мислили, че отдавна сте загубили. Възможно е това да е някаква дребна вещ, но и нещо по-важно. Ако срещнете някой, който ви е бил скъп, не го губете отново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com