Дневен хороскоп за 25 април

26614
Дневен хороскоп за 25 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Бъдете готови за неочаквано пътешествие. Не ви трябва кой знае какво приготовление така че не бързайте да се притеснявате. Всичко ще мине по-добре от замисленото, чак няма да ви се иска да се връщате.

Телец

Тази сряда ще ви завари в чудесно настроение. Така обаче рискувате да дадете неясни сигнали на хора, с които имате сериозни разногласия. Това може да не е фатално, дори напротив – изненадващо да се сдобиете с още приятели.

Близнаци

Денят ще ви припомни за ваш близък човек. Думите му ще ви изненадат приятно. Ако имате друго мнение за него, не се страхувайте да обмислите да го промените към по-добро. Хората понякога се променят.

Рак

Това е ден за толерантност в офиса - не се колебайте да съдействате на ваш колега. Отношенията ви желаят повече и именно това е шансът за тяхната промяна в тази посока. Има шанс да бъдат изгладени всички разногласия.

Лъв

Днес работете с повишено внимание с документи и писма. Само действията без паника ще ви помогнат да се справите със ситуацията. Опитайте се да се върнете от момента на първоначалните ви  действия и ще си спомните къде сте сбъркали.

Дева

Очаква ви, наситен с общуване ден. Внимавайте да не забравите телефона си. Проверявайте дали сте на линия за хората, които трябва да се свържат с вас.

Везни

Това е ден, в който многото информация може да ви дойде в повече. Опитайте се да игнорирате или забравите поне половината от нещата, които сте научили днес.

Седмичен хороскоп за 23-29 април

Овен През тази седмица е много важно да мобилизирате силите си, за да довършите започнатото в работата ви. С проявата на последователн...

Скорпион

През този ден е добре да си наложите дисциплина. Придържайте се към графика си, защото ако се разсеете за малко ще объркате целия си ден.

Стрелец

Тази сряда ви очакват сериозни изненади от страна на половинката ви. Вярно е, че заслужавате всичко най-добро, но помислете как бихте могли да се реванширате и вие.

Козирог

Ето коя отличителна черта във всяка зодия ви кара да се влюбите

Всеки човек е уникален със своя характер и отличителни черти, които го правят достоен за обичане. Без значение дали става въпрос за уни...

Тази сряда ще е най-трудна за онези, които вече чуват шума на морските вълни. Истината е, че до лятото има време и за да може да му се насладите ще трябва да се потрудите сериозно.

Водолей

Тази сряда ще има много думи или спомени, към които да се връщате с топли чувства. Това обаче не означава, че мислите ви трябва да са само в тази посока, защото има опасност да изпаднете в меланхолия. Помислете върху плановете си за бъдещето.

Риби

Колкото и да сте ядосани помислете добре преди да реагирате гневно. Вярно е, че после се извинявате, но не се знае кога партньорът ви може да се обиди сериозно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com