Дневен хороскоп за 25 март

14040
Дневен хороскоп за 25 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота прекарайте деня в блажено неведение. Наистина ще ви е много по-спокойно ако решите, че за всичко си има време, но то но е точно сега. За какво е време сега ли? За нищо, просто бездействайте!

Телец

Придобиването на разни неща е много приятно, но в природата е неумолим Законът за баланса. Настанало е време да дадете от себе си и то много. Длъжниците сте на близките ви.

Близнаци

Тази събота може да протече по един изключително интересен начин, ако позволите на околните да вземат инициативата. Може да се почувствате дори като галеници на съдбата. Оставете се в ръцете ѝ.

Рак

Този ден прекарайте в уюта на дома. Няма нищо спешно за решаване, така че избягвайте натоварващите мисли. Очакват ви поне 1-2 книги, които да започнете.

Лъв

През този ден е строго забранено да се натоварвате със сериозни мисли. Избягвайте дори кроенето на планове. Оставете това на половинката ви. Тя ще ви е благодарна за оказаното доверие и ще ви накара да се почувствате като цар.

Дева

Днес е много важно да покажете уважението си към мислите на другите. В противен случай рискувате да погледнат на вас с предубеждение, а понякога предразсъдъците се преодоляват трудно.

Везни

През този ден се въздържайте от взимането на решения. Колкото и да мислите и премисляте няма да може да се спрете на най-добрия вариант. Всъщност никой не ви притиска да бързате, така че нямате никаква причина да го правите.

Скорпион

Този ден е подходящ за експерименти. Независимо в коя област от живота възнамерявате да ги приложите все пак съблюдавайте мерките за сигурност, свързани със здравето ви.

Стрелец

През този ден ще се убедите, че сте високо ценени в обкръжението ви. Някой ще се опита да ви привлече на своя страна и да ви вмени ролята на арбитър. Не се изкушавайте и откажете тактично.

Козирог

Скритите желания на зодиите

Всеки един от нас има своите скрити желания, които не винаги споделят. Зодиакалният знак хвърля повече светлина върху тях. Ето за какв...

Сега може да дадете воля на мнението си. Това, което дълго време сте таили в себе си днес ще бъде разбрано по най-положителния начин. Не пропускайте възможността да бъдете разбрани правилно.

Водолей

Ако ви се струва, че някой страни от вас не бързайте да се сърдите. Отдръпнете се за малко, но не правете сцени. Съвсем скоро ще стане ясно каква е ситуацията и може би ще се окаже, че просто сте си въобразили някакви неща.

Риби

Тази събота може да се почувствате в примката на собствените си мисли. Изживейте си ги, но не задълбавайте по надолу. Дайте си време до началото на следобяда и след това започнете сериозни опити за повишаване на градуса на настроението, но без помощта на алкохола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com