Дневен хороскоп за 25 март

9751
Дневен хороскоп за 25 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник е добър ден за финансови операции и преследване на печалба. Освен това ще имате успех и при преговори за повишаване на заплата.

Телец 

Този понеделник е подходящ ден за започване на писане на научен труд или друга разработка, свързана с професионалната ви дейност. Време е да се замислите за повишаване на квалификацията.

Близнаци

Този понеделник ще може да намирате всичко, което търсите. Затова насочете усилията си в тази насока. Ще си спестите много време.

Рак

Този понеделник не позволявайте на никого да се меси в личния ви живот. Дори това да е ваш близък човек, когото до момента сте посвещавали в тайните ви, сега е време да престанете да го правите. 

Лъв

4-те най-предпочитани зодии жени от мъжете

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек завинаги. Някои жени имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това ...

Този понеделник необходимостта от промяна няма да ви дава мира. Безсмислено е да се съпротивлявате, освен ако не искате да усложните ситуацията. 

Дева

Този понеделник опитайте нов начин за комуникация с човек, с когото сте на различни мнения, но много бихте искали да намерите общ език. Ако се отървете от стереотипите ще ви бъде по-лесно. 

Везни

Този понеделник не се пазете от новите неща, които се опитват да навлязат в живота ви. Имате нужда от тях повече, отколкото можете да си представите. 

5-те най-ревниви ЗОДИИ

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много пр...

Скорпион

Този понеделник може да научите за едно приключило приятелство. Много вероятно е да го разбирате със закъснение, просто не сте обърнали внимание.

Стрелец

Прошката е хубаво нещо, не само за този, който я получава, но и за онзи, който я дава. Бъдете по-смели в изпробването на душевните ви способности.

Козирог

Двете зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са двете зо...

Този понеделник няма да има нещо, което да ви се стори сложно или невъзможно. Най-добре започнете с отмятането на най-сложните задачи, докато ви държи вдъхновението. 

Водолей

Този понеделник потърсете вдъхновението си в необикновените и непознатите неща. Рутината ви отегчава и това е напълно нормално, не се обвинявайте.

Риби

Този понеделник не подценявайте силите си. Можете много повече, но ви липсва увереност. Просто правете нещата и те ще се получат. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com