Дневен хороскоп за 25 март

9795
Дневен хороскоп за 25 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник е добър ден за финансови операции и преследване на печалба. Освен това ще имате успех и при преговори за повишаване на заплата.

Телец 

Този понеделник е подходящ ден за започване на писане на научен труд или друга разработка, свързана с професионалната ви дейност. Време е да се замислите за повишаване на квалификацията.

Близнаци

Този понеделник ще може да намирате всичко, което търсите. Затова насочете усилията си в тази насока. Ще си спестите много време.

Рак

Този понеделник не позволявайте на никого да се меси в личния ви живот. Дори това да е ваш близък човек, когото до момента сте посвещавали в тайните ви, сега е време да престанете да го правите. 

Лъв

4-те най-предпочитани зодии жени от мъжете

На някои зодии им е писано да бъдат с един човек завинаги. Някои жени имат качества, от които мъжете не могат да се откажат и за това ...

Този понеделник необходимостта от промяна няма да ви дава мира. Безсмислено е да се съпротивлявате, освен ако не искате да усложните ситуацията. 

Дева

Този понеделник опитайте нов начин за комуникация с човек, с когото сте на различни мнения, но много бихте искали да намерите общ език. Ако се отървете от стереотипите ще ви бъде по-лесно. 

Везни

Този понеделник не се пазете от новите неща, които се опитват да навлязат в живота ви. Имате нужда от тях повече, отколкото можете да си представите. 

5-те най-ревниви ЗОДИИ

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много пр...

Скорпион

Този понеделник може да научите за едно приключило приятелство. Много вероятно е да го разбирате със закъснение, просто не сте обърнали внимание.

Стрелец

Прошката е хубаво нещо, не само за този, който я получава, но и за онзи, който я дава. Бъдете по-смели в изпробването на душевните ви способности.

Козирог

Двете зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са двете зо...

Този понеделник няма да има нещо, което да ви се стори сложно или невъзможно. Най-добре започнете с отмятането на най-сложните задачи, докато ви държи вдъхновението. 

Водолей

Този понеделник потърсете вдъхновението си в необикновените и непознатите неща. Рутината ви отегчава и това е напълно нормално, не се обвинявайте.

Риби

Този понеделник не подценявайте силите си. Можете много повече, но ви липсва увереност. Просто правете нещата и те ще се получат. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com