Дневен хороскоп за 25 септември

5744
Дневен хороскоп за 25 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да се срещнете с човек, когото не сте виждали отдавна. Ако не ви е приятен опитайте се да скриете чувствата си. Може да разберете, че той се е променил. Време е да преразгледате начина си на хранене.

Телец

Денят предразполага към излишества. Не си позволявайте това, което не ви е по мярка или напълно съзнавате, че не е настъпил моментът за него. Всичко с времето си. В здравословно отношение се пазете от настинки.

Близнаци

Денят ще ви припомни ваше старо познанство, за което съжалявате, че е приключило. Днес ще имате възможността да го възродите, но ще трябва да дадете много повече от себе си. Ако усетите дразнене в гърлото веднага вземете мерки, за да не се разболеете.

Рак

Тази неделя може да ви се стори безкрайна. Дългата почивка е оставила доста работа по дома, която може да ви отнеме много усилия в намерението ви да приключите преди понеделник. Няма как ще трябва да продължите през седмицата.

Лъв

Днес се опитайте да действате така, че да не разочаровате половинката си. Случайно изпусната дума може да нарани сериозно партньора ви. Най-добре предотвратете момента, вместо да се чудите как да се извинявате после.

Дева

Тази неделя ще имате възможността да се занимавате с любимите си дейности. Денят ще ви се стори двойно по-дълъг. Единственото неприятно е това, че следващият ден е работен и ще трябва да отложите заниманията си за следващите почивни дни.

Везни

Непривично за вас днес ще вземете важно решение от раз. Щом така чувствате нещата – действайте. Хубаво е понякога да предприемате крачки в живота си, водени от интуицията си.

Дневен хороскоп за 23 септември

Овен Този двоен петък прекарайте по най-релаксиращия начин, който може да измислите за себе си. Идва дълга зима с малко почивни дни, т...

Скорпион

Колкото и да ви се струва, че сегашната ви работа не е за вас тя ще ви дари с ценен опит. Опитайте да стиснете зъби. Във всеки случай не напускайте преди да сте намерили ново работно място.

Стрелец

Днес може да чуете неприятни думи по ваш адрес. Това не означава, че трябва да скочите на бой. Може би точно това се цели. Усмихнете се и благодарете. Тази реакция е безценна.

Козирог

Дневен хороскоп за 21 септември

Овен Днес хората около вас ще са толкова отстъпчиви, че направо ще ви загризе съмнението, че много хубаво, не е на хубаво. Не се прит...

Денят обещава да ви дари с награда. Вие напълно я заслужавате, така че недейте да скромничите. Това обаче не означава, че трябва да се отпускате, тъй като много бързо може да загубите форма.

Водолей

Днес очаквайте важно обаждане. Проверете телефона си и го дръжте до себе си. Ще ви е яд ако пропуснете да получите важна информация. Ще трябва обаче да я запазите в тайна, колкото и да се изкушавате да я споделите.

Риби

Денят е предназначен за почивка и нищо друго. Работата по дома никога не свършва за разлика от силите ви, които са на изчерпване. Не забравяйте за разходките на чист въздух и ранното лягане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com