Дневен хороскоп за 25 септември

8787
Дневен хороскоп за 25 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник случайно запознанство може да прерасне в истинско приятелство. Дръжете късмета си здраво и не си и помисляйте да се чудите дали има смисъл или не.

Телец

Този понеделник може да имате някои затруднения в общуването околните. Опитайте се да запазите самообладание. Гневът никога не е бил добър съветник.

Близнаци

Този понеделник се ще видите, че не е толкова трудно, а дори е и приятно да започнете деня с гимнастика и по-динамична музика. Не забравяйте за закуската.

Рак

Този понеделник с лекота ще ви се отдава всичко, което е свързано с мислене, взимане на строги решения и извличане на най-доброто от внезапно създала се ситуация. Бъдете по-решителни.

Лъв

Седмичен хороскоп за 25 септември - 1 октомври

Овен Това е седмица, която е предназначена за това да се усъвършенствате в областта, в която работитет. Сами ще прецените, че няма за ...

Този понеделник най-важната и най-необходимата черта ще бъде точността ви. Направете всичко възможно да се съсредоточите, както и да не закъснявате за срещи.

Дева

Този понеделник най-добре изслушвайте другите много внимателно и ако нещо не ви е съвсем ясно ще е по-добре да попитате. Въпросите ви ще покажат, че наистина имате желание да вникнете в нещата.

Везни

Този понеделник факелът, от който ще имате нужда ще бъде вашият оптимизъм. Нека усмивката ви бъде основният партньор през този ден.

4-те зодии, които ще спечелят от лотарията през ОКТОМВРИ

Това са зодиите, за които късметът работи на пълни обороти. Ако сте една от тези зодии, бъдете сигурни, че ви чакат интересни събития т...

Скорпион

Този понеделник оставете меланхолията и погледнете напред. Ще ви бъде много по-приятно, от срещата с призраци от миналото.

Стрелец

Този понеделник бъдете себе си, но най-доброот от себе си. Помислете добре преди да кажете нещо. Може да нараните някого.

Козирог

Защо се разделят зодиите

Лесно е, когато хората се харесат и съберат, но понякога настъпва момент за раздяла. Ето каква може да бъде причината при различните зо...

Този понеделник само ако погледнете с трезв поглед в миналото си ще разберете, как да се справите с текущите си проблеми. Имате възможност да започнете нещо ново, не я подминавайте.

Водолей

Този понеделник още от сутринта ще се сблъскате с някои дразнители. Само спойната и ледена физиономия ще ви помогне да се справите с тях.

Риби

Този понеделник ви очаква ново приятелство. Познанството ще е планирано, но едва ли сте очаквали да срещнете толкова интересен човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com