Дневен хороскоп за 25 юни

16573
Дневен хороскоп за 25 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес се пазете от празните приказки. Те може да ви дадат погрешни насоки и да ви загубят ценно време. Помислете за по-рационални начини за прекарване на времето ви.

Телец

Това е ден, в който може да се поглезите с по-скъпа вещ или занимание, което рядко си позволявате. Имате нужда от допълнителен заряд.

Близнаци

Това е ден, в който да не забравяте от къде сте тръгнали и колко много път сте преминали. Не подценявайте възможностите ви.

Рак

Бъдете сигурни в себе си, за да може да продължите напред. Ако не сте сигурни в силите си, бъдете честни със  себе си и партньора ви.

Лъв

Днес в основата на успеха ви ще бъде не бързината и ловкостта, а умението да представите в подходяща светлина мнението си. Важното е да не се опитвате да го наложите с груба сила.

Дева

Посветете мислите си на околните и направете нещо добро за тях. Не си мислете, че освен вас на този свят не съществуват други хора, които имат някакви проблеми.

Везни

Възможно е днес да срещнете нови хора, с които ще е полезно да установите по-дълготрайни взаимоотношения. От тях може да получите информация, която сте търсили от много време.

Скорпион

Днес не очаквайте сред всичките мнения, които чуете, някое да бъде истинското, на което трябва да се доверите. Може би ще е най-добре да разчитате само на себе си, а вслушването в чужди съвети да оставите за други дни.

Стрелец

Днес за да постигнете желаната цел, трябва да изминете пътя много внимателно и стъпка по стъпка. Не се опитвайте да скачате, защото може само да се сдобиете с навехнат глезен.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 24-28 юни

Овен Приятелите ще изиграят важна роля за любовния ви живот. Някои от вас може да поискат съвет от приятел за любовта. По-добре не го ...

Днес се отдадете на романтиката ще имате незабравими преживявания. Не се затваряйте в себе си и покажете на всички около вас, колко сте романтични.

Водолей

Този вторник потърсете нов източник на вдъхновение. Всичко ще ви е до болка скучно и имате нужда от сериозно разнообразие.

Риби

Днес не бъдете прекалено педантични към себе си. Вие сте достатъчно самокритични, но не позволявайте на другите да ви съдят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...