X
 
 

Дневен хороскоп за 26 април

8523 0
Дневен хороскоп за 26 април
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Това е ден, в който може да се научите на много. Не си отказвайте усилието да се самоусъвършенствате. Представете си колко доволни ще сте от себе си.

Телец

Това е ден, в който да си подарите духовно преживяване. Оставете рутината и битовизмите и намерете своя отдушник.  Посветете деня на специалните моменти със семейството ви.

Близнаци

Това е ден, в който да се поглезите сериозно. Не жалете средства, за да си доставите удоволствие. Сега ви е позволено всичко.

Рак

Това е ден, в който ще натрупате много нови впечатления. Не бъдете скептични или подозрителни. Оставете другите да ви водят.

Лъв

Това е ден, в който да си дадете шанс за нови възможности. Не горете мостове, но и не поглеждайте назад. Всичко хубаво, което предстои е пред вас.

Дева

Днес не си правете прекалено сериозни планове. Оставете нещата да се развиват от само себе си. Ще останете приятно изненадани от развоя на събитията.

Везни

Колкото по-отворени бъдете към доброто и новото, толкова повече положителни събития ще се случат в живота ви. Важното е да не се претоварвате.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 22 - 26 април

Овен В любовен план ви очаква една сравнително спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но в крайна сметка всеки спор ще приключ...

Скорпион

Това е ден, в който да не бързате за нищо. Припряността не само ще ви изнерви, но може и да доведе до неприятни инциденти. Пазете се от ел. уреди.

Стрелец

Това е ден, който може да ви върне назад в спомените. Ако това не ви носи никаква полза променете посоката на взора ви.

Козирог

Седмичен хороскоп за 22-28 април

Овен За да имате успешна седмица наблюдавайте последователността на събитията. Звездите ви съветват през този период да се посветите н...

Това е ден, в който няма да бъдете оставени да тъгувате. Може да си помислите, че никой не го интересуват вашите вълнения, но скоро ще се убедите, че това не е така.

Водолей

През този ден потиснете чувството си за превъзходство. Колкото и да ви се струва, че сте повече от останалите, не е задължително да го демонстрирате. Щадете чувствата на другите.

Риби

Очаква ви един лек и приятен ден. Може да нахлуят стари спомени и да разберете, колко много неща, събития и хора сте надраснали. Веселете се на воля.

Actualno.com

Етикети: